amin canım o umudu asla yitirme er geç gerçekleşecek inşallah gerçekleşmiştir zaten :1hugnları bende merak ediyorum yaa neşeli gelmişti galiba geçende ama o kadar umarım iyidirler:1hug:
hah biri burdaymış dur öpem senia.s.tamam canım alır kocişleri geliriz inşallah:1hug:
tamam canım sen şu tayin işini hallet ilk işim sana müci yapmak olacak söz:1hug:yok o zamana kadar bebiş dayanmaz dersen ver adresi yollayam kız feda olsun yeğenimea.s.:
Kızlar hepinize günaydın...Esma nın dediği gibi akşam fazla kaynamamış ortalık..Demekki herles yoğun çalışma içerisinde :)) Ay sonu mutlu haberlerinizi bekliyoruz. Benden bu ay geçti artık..
günaydın canımmm cidden herkes yoğun çalışmışmışş bizde misafir vardı ama
senın bu günleri boş geçirmemen gerekmiyormu? Yumurtlama döneminde değilmiydin..Gerçi olacaksa yumurtaya da bakmıyor ama. Biz yinede işi şansa bırakmayalım:hooray:
merveceğim hanüz hamiş haberi alamadık inş. en yakın zamanda ayşenin ikizlerinin nasip kızının haberini alcağız sonrada sıra ize geliyogünayyydınn kızlarr dün acayip yoğundum giremedim hiç yok mu hamişşş??geciken falan
iyiyiz canım sen nasılsıınnn yedin mi akşam yemekleri bizsizgünaydın kızlarrrr nasılsınızzz
günaydın kızlar.....
kızımm niye boş geçiriyosunuz yaf aaa kızcam bak günaşırı yöntemini uygulayın en azından:)
Günaydınnnnnnnnnnn..Herkes yavaş yavaş uyanmaya başladı..Esma cım 2 gün boş geçti demişsin. Bence ihmal etme..Bir an önce başla çalışmalara .:))
bendende günaydınlar hepinize uçana kaçana beni teyze yapmayı unutup misafire dalanaklava:umudum umut olsun hadi bu sefer de temmuz olsun diyene sabırsızlıkla sonucu bekleyene gülene ağlayana hani bana hani bana diyene günaydınlarrrrrrrrr:teytey:a.s.:1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?