7 seneye bi düşük bi doğum sığdırdım ama elimde yine sadece umudum kaldı aman Allah versinde kaç tane olursa olsun korunanı...klava: klava bide üçüz üçüz oluyomuş bakmışsın mail atmışım esmacım yardımmmmmmm :roflol::roflol:ne güzel olur ama:dance:)
ayşeciğim yaranı açmak gibi olmasında 2 bebeğinde normal yollarlamı oldu
geldim kızlarr bende bende şaşırdım arkadaş yazmış ya eşim korunmayı bıraktı die oha falan oldum nasıl farketmez insan ya faşur fuşur bişeyi:roflol::roflol:
geldim kızlarr bende bende şaşırdım arkadaş yazmış ya eşim korunmayı bıraktı die oha falan oldum nasıl farketmez insan ya faşur fuşur bişeyi:roflol::roflol:
acaba diyorum o uyurken miiiiiiiiiiiiiiii:roflol::roflol:
ya benim merak ettiğim kızlar spermlerin hepsi sanki dışarı geri çıkıyormuş gibi geliyor sizede oluyor mu
evet canım aynen öyle ben daha yatarken onlar dışırı çıkıyorlar yollarını şaşırıyorlar galibaaaa ters yöne gidiyorlaar:roflol::roflol:
ya benim merak ettiğim kızlar spermlerin hepsi sanki dışarı geri çıkıyormuş gibi geliyor sizede oluyor mu
bensiz kaynatırsınız haaaaaaaklava: klava: klava:
sen nereye kaçtın kız olmaz sensizz:1hug:
kııız ayşe hoşgeldiin anaaam
ben zaten burdaydım canım ama heran gidebilirim kociş bugün geç gitti erken geldi yaslı gitti şen geldi heran ayşeeeeeeee boşalt pcyi diyebilir şimdilik çekirdek çıtlıyo bakalım daha ne kadar burdayımm:roflol::roflol::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?