merhaba kızlar nasılsınız?uzun zamandır sizlere hasret kaldım ama artık hep buradayım.okullar kapandı ve artık tatil başladı benim için.nasıl gidiyor bu ay umutlarımız?ben de bu ay hamişlik beklemiyorum aylint.ne ateş ölçtüm ne yumurtlama günümü biliyordum hiç önemsemedim bu ay.hadi hayırlısı bakalım.
neşelim liste nasıl hamişler arttı mı?sen de durumlar nedir?
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakınnn yarın görüşürüz en güzel geceler sizin olsuuunnnjeyyarjeyyar
alemsinn:roflol: aminjeyyar senin de olsun:)
ooooooo, o zaman ikinize de verimli geceler dileyelim, teyze yapın bizi bu ay inşallahh:dance:gülşenle ben yumurtluyoruzda boş geçmek yok bugünü gülşen duyyyy sessiiimiii nerelerdeysenn
gülşenle ben yumurtluyoruzda boş geçmek yok bugünü gülşen duyyyy sessiiimiii nerelerdeysenn
ooooooo, o zaman ikinize de verimli geceler dileyelim, teyze yapın bizi bu ay inşallahh:dance:
duydum yavrum duydum ama ben akşam dükkanı kapattım...hayırlısı....:dance:
duydum yavrum duydum ama ben akşam dükkanı kapattım...hayırlısı....:dance:
valla canım neşelimi gören cennetlik uğramıyor listeyle nasip ilgileniyo şu anda 3 hamişimiz var bu bugünlerde nasipin ve ayşenin hamiş haberlerini bekliyoruz
hoşgeldin canıma.s.
valla gizemcim ben sadece bu ay diil bundan sonraki aylarda da hiç hesap falan yapmıcam inşallah, oluruna bırakmak daha iyi gibi geliyo artık..
hayırlısı..a.s
inş. hayatım sizde bizi yapacaksınız karışmam valla bu arada çıkacağım dedim çenem durmuyoki çıkayyyııımmm yaaaaa bırakamıyorum sohbeti sizleriii:1hug:
:1shok: niye kapattın kız? yoksa erken açıp erkenden de kapattın mı?jeyyar
anladıysam arap olayımmmmkafamçokkarıştıCADIARZU
iyi akşamlar kaçtım bu sefer
ya aslında evet ateş ölçtüğümde stres oluyormuşum ister istemez.sabah kalkıp ilk yaptığın şey ateş ölçmek olunca hep aklında bebek oluyor.sabah bebek akşam bebek rüyada bebekbu ay çok rahattım umudum yok bu ayda ama olsun adet olunca mutsuz olmayacağım en azından
ya aslında evet ateş ölçtüğümde stres oluyormuşum ister istemez.sabah kalkıp ilk yaptığın şey ateş ölçmek olunca hep aklında bebek oluyor.sabah bebek akşam bebek rüyada bebekbu ay çok rahattım umudum yok bu ayda ama olsun adet olunca mutsuz olmayacağım en azından
niye unutuyosunuz beni bana bişey yazmadıgınız için bende yazmıyorum okuyup kapatıyorum hadi diger hanımlar hiç sormuyo ama bari siz yapmayın gercekten kırıldım zaten depresyondayım buayda olmadı iysalllah isteyenlerin olur diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?