otobandan 2 saatlik yol ayol karşıdaysan bilmem tabi köyüme pikniğe gelirler her pazar istanbuldan insanlar demekki o kadar da uzak değilizlülülülülülü29 eylülde 7. yılı devirecez canım takviye derkenn:uhm:anlamadım açıkçası elevit dediğin vitamin mi eğer öyleyse şimdilik ona gerek görmedi doktorum ama 5 aydır folıc plus kullanıyorum artık bööö geldi ondan ama bebiş gelmedi ne yazıkki tavsiye edebileceğin bişeyler varsa buyur canım her türlü görüşe açığım sonunda bebiş varsa:dance:a.s.:1hug:
Geldim Misler Gibi Oldum
Ay şu Halimi Kocam Görse Ne Der Bilmiyorum Bornozla Oturuyorum Hala
ben Biliyom Ama Terbiyem Müsait Değil:roflol::roflol::roflol:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz ayol
Ne Der Kiz Merak Ettim Valla
üstü Kapali Söyle Bari çatlarim
ben Burdayım Başkada Kimseye Gerek Yok Zaten Dermişimmmmmmmmm:roflol:kimse Kalmadı Ya Emel Bi Sen Bi Bensırnaşık şey:içelim:
Kiz Akşama Ne Yemek Yaptin Ya Böyle Bugün Tüm Gün Pc Başinda
dedim Ya Bugün Içimden Bişey Yapmak Gelmiyo Diye Yemekte Yapmadım Bakalım Kociş Gelsinde Düşünürüz Bişeyler:roflol:sırnaşık şey
Aaaa Ayip Kiz Adam Akşama Kadar çalişti Sen Yemek Yapmadin Mi Yazik Kiz Adama
ohhh acılı olursa deyme keyfine :1hug:yapmadım dedim canım yapmıyacam demedimklava:hazırlarım ona şöyle güzel bir melemen ohhhh yemede yanında yat bayılır zati bizimki aramaz başka şey:roflol::roflol::1hug:
selam kızlar.bende 10 ay çalışmanın ardından niayet tutturabilmiş biriyim.darısı sizlerin başına inşallah.en kısa zamanda güzel haberlerinizi almak dileğiyle...a.s.
selam kızlar.bende 10 ay çalışmanın ardından niayet tutturabilmiş biriyim.darısı sizlerin başına inşallah.en kısa zamanda güzel haberlerinizi almak dileğiyle...a.s.
merhaba.öncelikle hayırlı olsun.aşılamamı yaptırmıştın,yoksa doğal yoldan mı.ben yeniyim de..bende ilk aşılamamı yaptırdım,bugün 5.günüm.
canım bu ay da olmasaydı aşılama yapıcaktı dr.rumuz. bir kaç ay iğne kullandım.göbeğimden vuruyodıum hergünyumurlama günlerimde de çatlama iğnesinin ardında çalışmlar başlıyodu.umarım hepiniz bu güzel duyguyu tadar sınız.lütfen karamsarlığa kapılmayın.sizi çok iyi anlıyorum bazen elde olmuyor ama.allh yardımcınız olsuna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?