folibol Günde Birtane Içiliyor...
Folicplus Ise 3 Adet Içiliyor.ben Folic Plus Kullaniyorum...
benim canım çok hamile olmak istiyo bu ay yaaaaaaaaaa
kızlar ben geldim
kadın yapmadı ya 2 gün bekleyelim dedi belirtileri söyledim kasık ağrım bel ağrım var göğüs uçlarımda ağrıyor dedim çok güzel hadi hayırlısı 2 gün sonra gel kesin sonuç alalım dedi
bende dayanamadım gittim test alıp yaptım tek çizgi çıktı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
O zaman 2 günü beklicez artık nasip.....geç döllenme ihtimalini varsayarsak ve testte çıkmama olasılığını dimi
ya kızlar evde yapılan testin çıkmama olasılığı varmı off ya kafam çok karıştı:çok üzgünüm:
kızlar bana moral verin kötü durumdayım şuan:a015:
inşallah gerçi kıza hamile kaldığımda ve kimyasal gebelikte 5 gün sonrası yapmıştım o zaman bikle silik çıkmıştı ama birden ümitsizliğe kapıldım işte
ya kızlar evde yapılan testin çıkmama olasılığı varmı off ya kafam çok karıştı:çok üzgünüm:
kızlar ben geldim
kadın yapmadı ya 2 gün bekleyelim dedi belirtileri söyledim kasık ağrım bel ağrım var göğüs uçlarımda ağrıyor dedim çok güzel hadi hayırlısı 2 gün sonra gel kesin sonuç alalım dedi
bende dayanamadım gittim test alıp yaptım tek çizgi çıktı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
nasipcim biliyosun ben yoktum epeydir o yüzden belirtilerini bilmiyorum, ama herkes çok inandığına göre bence de panik yapma, sabret bakalım.. inşallah kızın yola çıkmıştır(kız istiyodun di mi):dance:
sen kan testi için mi gittin de yapmadı kadın?
yok hayatım idrar testine
belirtilerine baktım da ben olsam kan testi yaptırırdıma.s
kızlarrrrrr nerdesinizklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?