cnm ben kaçırdım galiba noldu:uhm:
inşallah olursa oğluşum koyacak teyzesi adını
merveciğim ilk olarak nasip bizi korkuttu hasta oldu sandık neymiş efendim hakem kırmızı kart göstermiş oyun dışı kalmış
ayşecikde adet oldu dün dr. kist olduğunu söylemiş oda çöktü bir ara ama şimdi kendine geldi demi geldinnn kız kendineeeeeeeeklava:
amanda aman kesin kız arkadaşının ismini koyar kız
inşallah olursa oğluşum koyacak teyzesi adını
dur bi düşüneyimCADIARZUgelmiş olabilirmiyim yok yok gelmedim he ya geldim amannnnnnn nereye geldim kime geldim trafik karıştı baştan alam:roflol::roflol:evet geldikmi geldik geldik inem artık bennnnnnnnasippppppppp delirttin beni alacağın olsun seninnnnnnnnnnsenağlamalülülülülülülülülülülülü
bilmiyorum artık kız kardeşine mi erkek kardeşine mi koyar ama kaybettiğim kızın adı evrim olacaktı beğenmedi anne ben koyabilirmiyim dedi çok etkilenmişti o zaman o olaydan bende tamam isim hakkı senin dedim
çocuğum günlerce kendine gelemedi
Kizlar Nasilsiniz?ben Bugün Test Yaptim Negatif çikti..ama Bu Sabah Ateşimi ölçtüm 36,8 Gibi Daha önceden Hiç çikmadiği Kadar Yüksekti.bir An Umutlaniyorum Bir An Umutsuzluğa Düşüyorum..adetine 3,4 Gün Var Daha..nasil Geçecek Bu Süre Bilmiyorum.apex Canim Hamişler Kaç Kişi Oldu?bir çok Kişi Birakmiş Sayfamizi Galiba.neşelim De Yok...
ben acıktımm kızlarrrrrr yemek yemeye gidiyorummmmmmm
ayşecim okudum yani senin durumunda benden bu ay anladım canım üzme kendini bak bana ben diyorum ki belki doğum kontrol kullanırken hamiş olurum:)
ayşecim okudum yani senin durumunda benden bu ay anladım canım üzme kendini bak bana ben diyorum ki belki doğum kontrol kullanırken hamiş olurum:)
ben onuda denedim canım neymiş efem hap yumurtaları besliyomuş bırakınca hamiş kalınıyomuş bilmem kimin arkadaşı öyle yapmış da hamiş kalmış eeee 3 ay d.k.hapı kullandım hamiş olam diye sonuç gitti 3 ay boşaaaaaaa:roflol::roflol:yani hap kullanırken hamiş kalacağıma inanmıyom artık ama sen olabilirsin bi günü atla yanlızzzzzzzz bak anlatim eltim de hap kullanıyodu bu arada 10 yaşında oğlu var neyse 1 gün almayı unutmuş hopppppppp dakkasına hamiş simdi 3 yaşında kızı varr yani niye olmasın sende olurda bende yok aman ne yapsam yapam tık yokkkkkkkkkkk:1hug:
kızlar nerdesiniz yineklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?