insan oğlu nankör canım ya......çalışırız istemeyiz.....çalışmayız istemeyiz......hepsinin farklı güzellikleri var tabikii......inşallah onların varlığıyla zaman sıkıntısı yaşarım...ağzından bal damlıyor valla......:icecream: yahu niye ikize taktım ki ben allah allah....tekizi buldumda derdimede bakın hele........kızlarrrrrrrr ikiz gebelikten aşağısı kurtarmaz artık beni bilesiniz....laf ağızdan çıktı bikere banane:dilcikar: i-s-t-i-y-o-r-u-mmmmmm:dance:
insan oğlu nankör canım ya......çalışırız istemeyiz.....çalışmayız istemeyiz......hepsinin farklı güzellikleri var tabikii......inşallah onların varlığıyla zaman sıkıntısı yaşarım...ağzından bal damlıyor valla......:icecream: yahu niye ikize taktım ki ben allah allah....tekizi buldumda derdimede bakın hele........kızlarrrrrrrr ikiz gebelikten aşağısı kurtarmaz artık beni bilesiniz....laf ağızdan çıktı bikere banane:dilcikar: i-s-t-i-y-o-r-u-mmmmmm:dance:
esma gelecek canım sen şu dolmayla börekten gönder yeterrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol:
önce ben bikere ikiz benim hakkım yok yok şöyle diyem ikiz bizim hakkımız söke söke alırızzzzzzzz:danceaman aman teki buldukta Allahım sen bize bakma ver sağlıklı ver hayırlı ver bide uzun ömürlü ver de kaç tane verirsen ver kabulümmmmmm )
kız sus istemiyom felan deme leyleklerin gücüne gider
merhaba arkadaşlar son 2.5 saattir bu başlık altında yazılan bütün yorumları okudum ve artık bilgisayar başında duracak halim kalmadı.bende bebek sahibi olmak istiyorum ama 6 aydır çalışmalarımız bi sonuç vermedi.bu ay yumartlama zamanınını iyi kullanmaya çalıştık ama sonuç ancak temmuzda belli olucak . ozamana kadarda nasıl beklicem bilmiyorum.ama burda sizi tanımak ve aynı duyguları paylaşan birilerinin olması beni biraz olsun rahatlattı.çünkü bu duygularımı kimseyle paylaşamamak kadar kötüsü yok.
AMİNNNNN.........SEN DUY SESİMİZİ ARKADAŞLARIMLA ALLAHIM.....SAĞLIKLI SIHHATLİ ,HAYIRLI EVLATLAR VER HEPİMİZE......DOĞURUP,BÜYÜTMEK KISMET ET......KİMİN DUASININ KABUL OLACAĞI BİLİNMEZ KIZLAR...BAKARSINIZ EŞREF SAATİMDİR TUTAR BU DUA:1rolleyes:
ayy sıcaklardan bunaldım kızlar......uykuya yatanlar oldukça nasıl bir uyku bastırıyor sormayın gitsin...şu meslek yazan kısımda "ev hanımı"yazmıyor mu kafamı masalara vurasım geliyor....ikiz bebişim olsunda işten ayrılıp onlara bakayım.......yaa ev hanımı olmak istiyorum ben...............
laelaelaelaelaekızlar esma kaçar hepinize iyi akşamlar ikiz bebişleriniz olsunda yardıma gelelimlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
laelaelaelaelaekızlar esma kaçar hepinize iyi akşamlar ikiz bebişleriniz olsunda yardıma gelelimlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
gülşen kızım ya inanamadım senin bu yazısını okuyunca
"ikiz bebişim olsunda işten ayrılıp onlara bakayım.......yaa ev hanımı olmak istiyorum ben......" bende senin gibi düşünüyoorum canımm ya aminnnnn:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee versene kız adresi allah allahklava:
merhaba arkadaşlar son 2.5 saattir bu başlık altında yazılan bütün yorumları okudum ve artık bilgisayar başında duracak halim kalmadı.bende bebek sahibi olmak istiyorum ama 6 aydır çalışmalarımız bi sonuç vermedi.bu ay yumartlama zamanınını iyi kullanmaya çalıştık ama sonuç ancak temmuzda belli olucak . ozamana kadarda nasıl beklicem bilmiyorum.ama burda sizi tanımak ve aynı duyguları paylaşan birilerinin olması beni biraz olsun rahatlattı.çünkü bu duygularımı kimseyle paylaşamamak kadar kötüsü yok.
cnm gülşencim valla benim kocam bitane bile olsa işşi bırak kendin bak daha iyi olur sensiz büyümesin diyor bende bazen kararsız kalıyorum acaba haklı mı diye nede olsa anaannesi yada babaannesi bile baksa anne gibi olmaz.
bende yok çalışcam diyorum bakalım zorlanırsam ayrılırım dedim ama cmtside öğlene kadar çalışıyorum şimdi bile ev iş zor yetişiyor sanırım ben bu gidişle bırakcam işi.doğru mu olur bilmiyorum yada iş yerime parttime çalışayım dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?