günaydın ben geldim kızlar ben hamile deilmişimmmmm karnımda kist varmış rahim tamamen yara olmuş uzun bi tedavi sürecine başlicam senağlama
of ya bu ay çin takvimi erkek gösteriyorrrrrrrrrrrkafamçokkarıştı
hatunlarıma bakın be kız erkek derdine düşmüşler.......ateşli hatunlarım benim.......hep destek tam destek.......hem TÜRKİYEYE hem BEBİŞLERE
kızlar
oğlum şimdi karnesini getirdi TEŞEKKÜR BELGESİ almış inanın dün yaşadığım olayı unuttum gitti.
bana anneciğim dün çok üzüklmüştün bugün mutlu başla istedim dedi:dance::dance:
kızlar bu çin takvimimi dorğu çıkıyor tabi gene allah bilirde geçen sene bizim gelinin ve bi tanıdığıkide tuttu;:) ama şöle 82 liyim ben 26 yaşa değilde 27ye bakıyorum siz nasıl bakıyorsunuz
kızlar
oğlum şimdi karnesini getirdi TEŞEKKÜR BELGESİ almış inanın dün yaşadığım olayı unuttum gitti.
bana anneciğim dün çok üzüklmüştün bugün mutlu başla istedim dedi:dance::dance:
sen temmuza baka anacım çünkü ilişkiye giriş ve ovulasyon temmuzda olacak ve sen o gün hamiş kalacaksın dolayısıyla icraatin olduğu gün geçerlidir. okki ?
klava:lannnnnnnnnnnnnn biz neciz burda :bbo:
aranıza döndüğüm belli yine tek konuşan benim nerdesiniz kızımklava:
bu arada ogluşun için böyle bi evlat yetiştirdiğin için seni tebrik ederim arkadaşım eşinide tabiii :)
kızz ayşe nerelerdesinnnnn dün kaynatmamışsınız geçmiş okumak zorunda kalmadımmm :)))
bu arada ben de baktım bu ay sonuna denk gelirse kız oluyo temmuz olursa erkek oluyo hay bin kunduz ben nasıl çözcem bu işi eğer 28 temmuzda bana iğne yapmaya başlarsa doktor ne zaman ilişkiye gir dicek kızlar aynı gün mü ??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?