yerim ben o böcüüüüü canım ya kız ultrason resimlerini koyacan değilmi burayaaaaaBenim böcüüme bakın kız nası sabredicem ben bu doğana kadar yaaaa
bugün herşeyi tatil ettim kendime istediğim saatte istediğimi yapcam sefam olsunnn
kızzzlarlaelaelaelaelae
sabret canım allahın ıznıyle kucagınada aılırsın allah bol bol sukret ve bızım ıcın cok cok dua et .hamiş lerın duası kabul olurmus...yerım ben o böcüğüü:icecream::icecream:
yerim ben o böcüüüüü canım ya kız ultrason resimlerini koyacan değilmi burayaaaaa
ben hep öyle yapıyorummmmmmmmm:roflol::roflol:
Ben de hem böcüümü hem sizi yerim teyzeleri Duamız sağlıklı olması yönünde dualarımı esirgemiom sizden inanın ve ben inanıyorum ki o gün ÇOK YAKINDA GELECEK AMİN
:teytey: BENİMDE YİĞENLERİM OLCAAAAAAKKKK :teytey::teytey:
he ya herşey karşılıklı değilmi teyze yap beni teyze yapam seniiiiiiiii:dance::dance:
teyze yaptın bizi teyze yapcaz seniiiiiiiiiiiiii:teytey::teytey:
kızlar yakında teyze ve de yeğen patlaması yaşanacaktır ilgililerin gerekli önlemleri alması önemle rica olunurrrrrrrr:roflol::roflol::roflol:
efet bende çıkıyorum çok susuyosunuz bu gün sıcaklardan heralde gidip meyve yiyim pzt si gelirim heralde ama belki dayanamam daha erken de gelirim belli olmass öptüm sizi
ben geldima.s.
esmadan haber varmı daha geçmişi okuyamadım ama kaynatmışsınız yineklava:
amin canıma.s.
ama zaten buna inanmayanı ben varyaaaaklava:
esmacım nerdesinnnnnnn:1hug:
çingenem sende bayağıdır görünmüyon oklavamı mı özledinnnnklava:
sibelim hamişim sen de bi görünüp bi kayboluyon olmaz ki canım şimdi sana oklava da olmazzzzzzzz
nasip desen oğluşuyla meşgul yarın sınava girecek Allah zihin açıklığı versin tosunumaaa
merve hariç diğerleri nerdesiniz huuuuuuuuu üsküdar da sabah olduuuuuuuklava:
canım nazmiyem sen de olmazsannnnnnnn:1hug:
hoş geldin canımmmmmmmma.s.
esmadan haber yok bende merak ediyorum yaaaaaaaaa:sm_confused:
ne kaynatması saatlerdir bakıyorum kimse yok zaten birazdan gidecem yanlız bıraktınız beniiiiiiiiiklava: klava:
yıllar yılı dert yolunda
ne ilk ne de sonuncuyum
terkediyo herkez beni
acıların çocuğuyummmmmmmm
senağlamasenağlamasenağlama
EĞER BU KAYNATMA DEĞİLSE PES HALA SAYFA 552 DEYİMklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?