merhaba canım
bende yeni sayılırım ilk geldiğimde benimde moralimin bozuk olduğu bir gündü ama burda kızlar o kadar sıcak ve samimi ki unutuyorsun çoğu şeyi gerçekten
ayrıca umarım hayırlı haberler alırız senden :1hug:
ben bugün katıldım aranıza.. aslında uzun zamandır takip ediyorum sohbetlerinizi...
sizler gibi bende hamiş olmak istiyorum allah kısmet ederse tabi.. ovulasyon günü takip ederek geçirdim bu ayı umarım bişi vardır, belirti var ama psikolojide olabilir sabırsızlıkla bekliyorum bende..:çok üzgünüm:
güzel hamiş, sen okudun mu beni, git bi dr a hemen, baksın bi ultrasonda, rahminde keseyi görsün.. dr erteleme.. ok??İyiyim hamdolsun canım sen nasılsın
hoşgeldin canım.ben bugün katıldım aranıza.. aslında uzun zamandır takip ediyorum sohbetlerinizi...
sizler gibi bende hamiş olmak istiyorum allah kısmet ederse tabi.. ovulasyon günü takip ederek geçirdim bu ayı umarım bişi vardır, belirti var ama psikolojide olabilir sabırsızlıkla bekliyorum bende..:çok üzgünüm:
bende diyorum zaten zuzu cumartesi test yaptım negatif çıktı bu ay güzel haber yok diye
Hoşgeldiiin benim tavsiyem hiç takip etmeden çalışmanız ama yine de dileklerimiz bebiş olması yönünde
hadi nasipin kocası gelddiiii siz nelerdesiniz gülşen ,nazmiye ,şebnem ,ayşee ,semraa ,nesli , aloooooooooooo kimse yokmuu
ayyy canım arkadaşım okudum ben ama o zamanda inan içimde nasıl olsa olucak diye düşünmüştüm senin için öyle doğdu içime ne bilimmmm
umarım aklıma gelen başıma gelirde sevinçli haberi alırız ne dersin
güzel hamiş, sen okudun mu beni, git bi dr a hemen, baksın bi ultrasonda, rahminde keseyi görsün.. dr erteleme.. ok??
hoşgeldin canım.
inşallah hamişsindir, beklenen adet tarihini ver de nasip listeye eklesin seni de..
kan testi yaptırdım canım yinede allahdan ümit kesilmezz bilemiyorummmtatlicadiarzu
amanda aman hemende ağlarmış ayşeciğim yazılarımı okumuşundur ve neden böyle birşey düşündüğümü anlamışındır canım inan yazarken ağladıımm burda allaha binlerce şükür ediyorum annem benim canım orada kalmamış ve benim annem ooosenağlama
sne ekle o zaman, ben mayısta sıramı savdım, hamiş haberi gelirse bi onu ekleyebilirim zevk ilen:1closedeyes:nasipin kocişi geldiiiii başkası eklesinnn lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
güzel hamiş, sen okudun mu beni, git bi dr a hemen, baksın bi ultrasonda, rahminde keseyi görsün.. dr erteleme.. ok??
hoşgeldin canım.
inşallah hamişsindir, beklenen adet tarihini ver de nasip listeye eklesin seni de..
kız ben onu nasipe yazdımmmmmklava: klava:
kıyamam sana tabiki düşüncelerinde haklısın Allah anneni başınızdan eksik etmesin oda çok badireler atlatmış tabiki ama ne mutlu ona senin gibi bir kızı var inşallah torununu da sevmeyi nasip eder mevlam:1hug:
tabi oradaki çocuklar hepimizin Allahım onlara da güzel bir ailede büyümeyi nasip eder inşallaha.s.
aylinim zuzum hoşgeldiniz canımmmmmmma.s.
dileğim hoş geldin inşallah dolu geldin canımmmmmmma.s.
e biz neyiz burda, aşkolsun:çok üzgünüm:
AY noldu ki aylinim kız nie ertelemiim bebiş çok küçük daha rahme inmemiştir ki
kız bööcüüüğüü görmeye ne zaman gidecen bu arada yalnış hatırlamıyorum demi ismin neslihandı kafamçokkarıştı yalnışsa doğrusunu alayım ve kusura bakma yalnışsa
öyle tabi yaaaaaaaaaa
en önemlisi cumarteside güçlüydün
bugünde güçlüsün pozitifsin
benim gibi sulugöz değilsin
:1rolleyes:
:roflol::roflol: adım sibel kız cuma gidecem Allah kısmet ederse :dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?