dilek benim belirti olarak sunabileceğim şey mide bulantım canım.....son bir haftadır baş dönmesi ve 2 gündür yoğun bulantım var.....ama kasık ağrısı çok yaşamıyorum.....biraz bel sancıyor arada.....
ben geldima.s.
oh oh ben yokken yine döktürmüşsünüzlaelaelaelaelae
çin işi japon işi bunu yapan iki kişi tak fişi bitir işi...
şimdiiiiiiii nereden başlasak aceppppp
kızlar şu kocişlerin beceriksiz spermleri varya işte onlar koşar adım yumurtaya doğru ilerlerlerrrrrrrr ama bizim yumurta öyle kişiliksiz değil canımmmmm herkezi kabul etmiyo sık eleyip sık dokuyo.....dişine göre bi sperm bulursa ancak kabul ediyo onu..herkeze buyur deseydi zaten ohooooooooo her icraat hamişlikle sonuçlanırdııııı neyse bazımızın yumurtası işi hepten azıtıyo her gelene yok olmaz diyo bizde mecburen araya birini sokuyoruz şu buluşma olsun diyeeeee yani doktorun işi azıcık şeylik anlayın işte canimmmmmmmm neyse zar zor ikna edilen yumurtamız sonunda sperme kucak açıyo ve mutlu son alın size aylinin motivasyonuuuuuuuuuu
eh birazcık motive olmuşsunuzdur artık canimmm:dance::dance:
dilek benim belirti olarak sunabileceğim şey mide bulantım canım.....son bir haftadır baş dönmesi ve 2 gündür yoğun bulantım var.....ama kasık ağrısı çok yaşamıyorum.....biraz bel sancıyor arada.....
hoşgeldin de yok be gülüm çok kaynatmadık, sen nasılsın, daha iyi misin?ben geldima.s.
oh oh ben yokken yine döktürmüşsünüzlaelaelaelaelae
ne güneşi ne gözlüğü, kavanoz dipli gözlük alcam ben ayşeme:roflol:kelin ilacı olsa geçen sene gözlüğümün sadece küçük vidası çıktı diye eşime verdim yaptır diye vermez olaydım gözlükde giiti vidasıda hala ban gözlük alacaksengözlerimebaksanab ama bana alırken sanada alırım yaza almazsa bizde kışın takarız olmamısırnaşık şey
kızlar ben biraz önce bir karar aldım bebişi erteleyeceğim koçiş geldi ve tartıştık canım çok sıkkın sanırım bebiş olayını tekrar düşünsem iyi olacak çünkü sonumuz ne olur bilmiyorum şuan ama yanınızdayım bebiş istemesemde burdayım sizi yalnız bırakmayacağım:1hug:
kızlar esma eve kaçar ve hepiniizi öperr
ya esma nolur şu profil resmini deiştir kız günlerdir senle eşin sanıyorum yaaa ilk gördüümde maşşallah tombişmiş dedim gözlerim bozuk yüzünü seçemedim :roflol::roflol::roflol::roflol: meğer inekmiş la bunlaaaarrrrr :roflol::roflol:alın bu da günün GAF ı Hay Allahım sen iyi et bizi :roflol:kızlar esma eve kaçar ve hepiniizi öperr
ya esma nolur şu profil resmini deiştir kız günlerdir senle eşin sanıyorum yaaa ilk gördüümde maşşallah tombişmiş dedim gözlerim bozuk yüzünü seçemedim :roflol::roflol::roflol::roflol: meğer inekmiş la bunlaaaarrrrr :roflol::roflol:alın bu da günün GAF ı Hay Allahım sen iyi et bizi :roflol:
sana da mı gözlük alsak napsakkiii:roflol::roflol::roflol:
ya esma nolur şu profil resmini deiştir kız günlerdir senle eşin sanıyorum yaaa ilk gördüümde maşşallah tombişmiş dedim gözlerim bozuk yüzünü seçemedim :roflol::roflol::roflol::roflol: meğer inekmiş la bunlaaaarrrrr :roflol::roflol:alın bu da günün GAF ı Hay Allahım sen iyi et bizi :roflol:
İYİYİM HAYATIM.SADECE KOÇİŞE KIZGIN ADAM BİRŞEY YOKMUŞ GİBİ BENİ BİRA İÇMEYE DAVET ETTİKötü Kazenkavanoz dipli dünya tamamda kavanoz dipli gözlük ne ola kiiiiiii:çok üzgünüm:yok yok ben sana diken dolu bi oklava alacam özel yapım sana vurdukça ses getirsin diyeeeeeklava:
nasipim nasılsın canımmmmma.s.
yanlız bıraktın beni bak neler yapıyolar bana hainlerrrrrrrsenağlamasenağlama
AŞKIM KENDİNE İYİ BAK İYİ AKŞAMLARa.s.kızlar esma eve kaçar ve hepiniizi öperr
Kız demin yazıcaktım işim çıktı dellendin mi sen yaaww Üle en ufak şeyde koca terk mi edilirmiş Tamam ben aile işlerinize karışmak istemem ama yani şurda abla kardeşiz dimi Senden beklemezdimmm En azından oğluşun için sabretmek zorundasınklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?