ben geldimmmmmmmmmm:dance::dance:
valla size bağlı hoş mu geldim boş mu geldim
hele bi ses vermeyinnnnnnnnnnklava: klava:
ben geldimmmmmmmmmm:dance::dance:
valla size bağlı hoş mu geldim boş mu geldim
hele bi ses vermeyinnnnnnnnnnklava: klava:
ses 1-2 deneme kayıttt.......
ayşe ayşe duy sesimi.......
dünyanın en hızlı çarşıya gidip gelen kadını,kocasının ayak seslerinden tanıyıp arkadaşlarına veda eden kadını,elceazlarıyla kocasına binbir çeşit yemek yapıp önüne koyan kadını,ikizlerin annesi günaydın hayatım:dance:
ses 1-2 deneme kayıttt.......
ayşe ayşe duy sesimi.......
dünyanın en hızlı çarşıya gidip gelen kadını,kocasının ayak seslerinden tanıyıp arkadaşlarına veda eden kadını,elceazlarıyla kocasına binbir çeşit yemek yapıp önüne koyan kadını,ikizlerin annesi günaydın hayatım:dance:
merhab arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benide listenize yazın :))
arkadaşlar benimde bugün adet günüm inşallah olmaz diye dua ediyorum
inşallah olmazsın canımmmm:1hug:
kızlar yüreğim sızlar gidecem ama ararsınız sonraaaaaaaasenağlamasenağlamajeyyarjeyyar
amelicim
yanıtlar geç geliyor herhalde
oklavayı alma eline :))))
yok deryacım bunlar oklavaya alıştı bağışıklık kazandılar zarrr artık o da kesmiyo ne yapsak ne yapsakCADIARZUCADIARZU
esmam aylinim nazmiyem gülşenim dilekim huuuu gelin anacım sizi sevesim geldiiiijeyyarjeyyar
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
aa dur sabah sabah oklavayı almıssın elıne...
sesımız gelıyomu dıye sorduk yaa gormedınnn.ayy bırazdan hastaneye gıtcem kızlar ya heyet raporu almaya catlatma ıgnesı ıcn hıc sevmıyorum hastanelerııısenağlamasenağlama
merhab arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benide listenize yazın :))
hoşgeldinna.s. inşallah hamişsindirarkadaşlar benimde bugün adet günüm inşallah olmaz diye dua ediyorum
adı ayşe, oklavanın eline yapıştığı yönünde söylentiler varlülülülülülüamelicim
yanıtlar geç geliyor herhalde
oklavayı alma eline :))))
ağlama kısinşallah olmazsın canımmmm
kızlar yüreğim sızlar gidecem ama ararsınız sonraaaaaaaa
canım Allah kolaylık versinaa dur sabah sabah oklavayı almıssın elıne...
sesımız gelıyomu dıye sorduk yaa gormedınnn.ayy bırazdan hastaneye gıtcem kızlar ya heyet raporu almaya catlatma ıgnesı ıcn hıc sevmıyorum hastanelerııısenağlamasenağlama
sevsene beniiiyok deryacım bunlar oklavaya alıştı bağışıklık kazandılar zarrr artık o da kesmiyo ne yapsak ne yapsak
esmam aylinim nazmiyem gülşenim dilekim huuuu gelin anacım sizi sevesim geldiiii
niyekine gerek heyet raporu anlamadımmmmmmmmm:sm_confused:
hastaneleri ben sevmem hastaneler de beni sevmezzzzzzzzzzzz:roflol::roflol:
neyse seni muaf tuttum canım aaaaa bide ayline sözüm vardı galiba hadi oda yırttı diğerlerine gelinceeeeeeeeejeyyarjeyyar[/QUOT
,
neyse sımdılık burdayım patronun oglunu beklıom o gelsın gıtcemm..
gecen ay dısardan ozel aldık ıgneyı doktorum ssk dan hakkınız var 3 kere bosuna para vemeyın nasıl olsa maasından kesılıyo dedı.onun ıcın cıkarrttırıyozzgecen cuma verdım bugun alıcam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?