kızlar annem geliyormuş ben kaçar arada bir kaçabilirsem gelirim yanınızaaaaaaa:1hug::1hug:
inşallah hamişliktendir..yarım saatte bir wc ye gitmekten sıkıldım
şimdi olucam şimdi olucam diye beklemek ne kadar zor((
:a015:kızlar annem geliyormuş ben kaçar arada bir kaçabilirsem gelirim yanınızaaaaaaa:1hug::1hug:
hoşgeldin nerelerdesin sennkızlar kalbim sızlar nasılsınız anacım. kaç gündür yokum maşallah ne yazmışsınız ne yazmışsınız oku oku bitmedi yani. ben bi kaç gündür işi asıyorum. bugünde öğleden sonra offum gitcem. bu gün iş olmaz zati büyük gün. EN BÜYÜK TÜRKİYE. ben bu maç olaylarına fena takığım fanatik derecede kızlar. bu gün yencez dimi alamanları. akşam tam 25 kişi maç seyredicez. tribün yapcaz. sibelcim seni tebrik etmiştim senin için çok mutluyum. kendini yorma emi bide bak çok sıcak dışarıya fazla çıkma. nasipin durumunu anlamadım ama ya hamiş gibi yazmış hamişmi değilmi yaw? aylint kocanı askere yolluyomuşun hadi allah tez elde gitmesini dönmesini sağlasın inşallah. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. esma ameli rumelili nazers ılgın rahel çido siz nassınız bakim. ve adı aklıma gelmeyenler küsmeyin sakın bana. sizi çok seviyom . bu arada benim ilaç bitti cuma kontrole gitcem. ya arkadaşlar rüyamda bi arkadaşı gördüm pek görüşmediğim hamile olduğunu duyduğum bi kız. bizim en yakın arkadaşlarla araları açık olduğu için bizimde ara sıra görüştüğümüz samimi olmadığımız insanlra neyse rüyamda onu gördüm canım hamileymişsin duydum çok sevindim dedim. tüp bebek filan denemişlerdi kaç yıldır uğraşıyolardı vs vs neyse en sonunda hamile kalmış çok sevindiğimi rüyamda söyledim bana dediki düştü şok oldum çok üzüldüm ya kızı arasammı acaba allah korusun inşallah öyle bişi yoktur. hayır samimiyetimiz de yok nerdeyse 1 yıldır görmediğim bi kız yani napim bana fikir verin.
ohhhhh süpper ya:dance: ne keyifli olur öyle maç yafff:teytey: valla gelesim geldi haniitabi canım zaten tebrik için aramayı ve herşeyin düzgün gittiğini duymayı istediğim için arasammı diyorum. ay değilse çok üzülürüm inşallah bi sorun yoktur. allah korusun. :çok üzgünüm:
bana gelince gülüm bizim yaz gelince işler düşüyo bende ev yakın olduğu için eve kaçıyorum napim. dün salıydı pazara gittim. öğleden sonra kuaföre gittim saçımın röflesi gelmişti onu yaptırdım manikür pedikür malum kırmızı oje :) dün tam astım işi yani. geçen hafta sonu tatildik zati. maç olayları milli maça endeksliyiz. bizim kayınvalidenin evi bahçeli orda hep beraber kuruyoruz projeksiyonu maç seyrediyoz. yazlık sinema gibi süper oluyor. mahalleyi yerinden oynatıyoz süper oluyo. beklerim kızlar inşallah finalede çıkıcaz. işte öyle aylincim iş olunca çalışıyoz olmayınca kakara kikiri
hoşgeldiina.s.tünaydın kızlar
bu ne ya amma döktürmüşsünüz saatt 11den beri burdayım hala geçmiş okuyorum daha bitmedi bile 2.sekmeyi açıp size yazayım dedim:roflol:
tünaydın kızlar
bu ne ya amma döktürmüşsünüz saatt 11den beri burdayım hala geçmiş okuyorum daha bitmedi bile 2.sekmeyi açıp size yazayım dedim:roflol:
aramıza hoşgeldin canıma.s.İnşallah olmazsın:dance:arkadaşlar benimde bugün adet günüm inşallah olmaz diye dua ediyorum
sen erken yapılan idrar testine güvenmebenimde hem karnımda sancım hemde halsizlik var.
ama ben yine de sabah kalktığımda test yaptım.belki bir umut
olmayacağını biliyorum ama yinede buradaki yazıları okuyunca belki silikte olsa 2.çizgiyi görürüm diye malesef tek çizgi.
geçen ayda adetimden 3 hafta sonra gidip kan testi yaptırmıştım belki tutmuştur diye tam bir hayal kırılıklığı ama en kötüsü eşimin yüzündeki üzüntü ifadesiydi.
aylin nerdesin karnından baktı bebişe doktor daha embriyoyu göremedik ama bi kese var haftaya kalp atışlarını dinlicekmiş çok şaşırdım 10.4 mm cik bi kese 1cm yani
nazar değmesin sayfamıza maşallah maşallah döktüren döktürene...hoşgeldiniz kızlar......inşallah bu akşam milli takımımız yine zoru başarır.....biz maçı dakika dakika buradan anlatmaya çalışıcaz ayşeciğimle....malum görev kutsaldır......maç sonrası yorumlar için söz veremem çünkü yendiğimiz takdirde tura çıkma ihtimalimiz çok büyük olacaktır...nasipçim varmı gelişme hayatım doktora gidicek misin?
alemsiniz kızlar:roflol:nazar değmesin sayfamıza maşallah maşallah döktüren döktürene...hoşgeldiniz kızlar......inşallah bu akşam milli takımımız yine zoru başarır.....biz maçı dakika dakika buradan anlatmaya çalışıcaz ayşeciğimle....malum görev kutsaldır......maç sonrası yorumlar için söz veremem çünkü yendiğimiz takdirde tura çıkma ihtimalimiz çok büyük olacaktır...nasipçim varmı gelişme hayatım doktora gidicek misin?
hoş geldin canım benim
iyilik canım ne olsun temizlik temizlik şimdi mutfak ve lavabolar kaldı sonra çarşıya çıksam mı çıkmasam mı onu düşünüyorumhoşbuldum hayatım naber?
kızlar kalbim sızlar nasılsınız anacım. kaç gündür yokum maşallah ne yazmışsınız ne yazmışsınız oku oku bitmedi yani. ben bi kaç gündür işi asıyorum. bugünde öğleden sonra offum gitcem. bu gün iş olmaz zati büyük gün. EN BÜYÜK TÜRKİYE. ben bu maç olaylarına fena takığım fanatik derecede kızlar. bu gün yencez dimi alamanları. akşam tam 25 kişi maç seyredicez. tribün yapcaz. sibelcim seni tebrik etmiştim senin için çok mutluyum. kendini yorma emi bide bak çok sıcak dışarıya fazla çıkma. nasipin durumunu anlamadım ama ya hamiş gibi yazmış hamişmi değilmi yaw? aylint kocanı askere yolluyomuşun hadi allah tez elde gitmesini dönmesini sağlasın inşallah. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. esma ameli rumelili nazers ılgın rahel çido siz nassınız bakim. ve adı aklıma gelmeyenler küsmeyin sakın bana. sizi çok seviyom . bu arada benim ilaç bitti cuma kontrole gitcem. ya arkadaşlar rüyamda bi arkadaşı gördüm pek görüşmediğim hamile olduğunu duyduğum bi kız. bizim en yakın arkadaşlarla araları açık olduğu için bizimde ara sıra görüştüğümüz samimi olmadığımız insanlra neyse rüyamda onu gördüm canım hamileymişsin duydum çok sevindim dedim. tüp bebek filan denemişlerdi kaç yıldır uğraşıyolardı vs vs neyse en sonunda hamile kalmış çok sevindiğimi rüyamda söyledim bana dediki düştü şok oldum çok üzüldüm ya kızı arasammı acaba allah korusun inşallah öyle bişi yoktur. hayır samimiyetimiz de yok nerdeyse 1 yıldır görmediğim bi kız yani napim bana fikir verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?