KIZLART BEN GALİBA REGL OLACAĞIM SİVİLCELERİM ÇIKMAYA BAŞLADI BU AYDA BAŞARAMADIM:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canımmm nasılsınnnnnnnnn:1hug:Günaydin ayşecimmmmmm
DUR KIZ VURUP DURMA OLMAYAN BEBEĞİMİ DÜŞÜRECEM ŞİMDİ:roflol::roflol:
NAPIYORSUN HAYATIM:1hug:
daha dur bakalım.. Kart görmeden karamsarlık yok..Haimel kalınca sivilve çıkmaz diye bir kural mı var.. Sen hamilesin..sırnaşık şey Esma nın taktik işe yarıyormuş..Bende hamileyim.. Hatta herkes HAMİLE kafamçokkarıştı:içelim:
İnsanlar hep kötü şeylerden yakınırlar..Neden?
Çünkü olmasını istedikleri şeylere değil de, olmasını istemedikleri şeylere yoğunlaşırlar bilmeden.
Mesela; hamile kalamıyorum, çocuğum olmuyor diye yakınıp duran birisi, aslında bilmeden hamile kalamama,çocuğu olmama durumunu çeker yaşantısına..Hamile kalmayı ister aslında ama yaptığı şikayet etmekle, hamile kalamamaya yoğunlaşmaktır..
Hamile kaldığınızı, çocuğunuzun olduğunu düşleyim..Bebek kıyafetlerine bakın, hatta satın alın..Bebek odasını düzenleyin kafanızda..Yaşantınızda bebek çok yakında gelecekmiş gibi hazırlıklar yapın..
gezerken buldum hosuma gıttı sızınle paylasmak ıstedımmm
canımmm nasılsınnnnnnnnn:1hug:
vardır belki kız Allah Allah niye öyle diyon şimdi kart mı yedinnnn yoo eeeeeeee o zamannnnn bu ne şimdiiiiiiii gelde kızma biz ne diyoz aksi ispatlanana kadar hamişizzzzz o kadarrrrrrrrrklava:
bugün doktor kontrolüm var kist gittiyse inşallah bakalım neye karar verecek doktorrrr
aramıza hoşgeldin canım bana tarihini verirsen eklerim tabii bu arada ben nasip senin adın ne?ben bir türlü yeni konuları bulamıyorum site çok karışık geldi.bu mesaj için geç bir yanıt belki ama ben de umudumu kaybetmedim.benim umudum ağustosa kaldı.beni de ekler misiniz?
Ben bu ay sonu oturma odamı diğer tarafa taşıyıp, bebek odası yapacağım.. Bakarsın odayı görünce gelir..sırnaşık şey :dance:
inşaallah gıtmıstır canım kıst yerıne bebiş gelırrr:teytey:
canım inşallahhhhhhhhhhha.s.
seninde bişey kalmamış kız hadi hayırlısıııııııı inşallah sende pembişe boyanırsın 3 gün sonraaaaaaatabi listedeki diğer kızlarla birlikta inşallahhhhhhh hadi kızlar iyi çalışın gelsin bebişlerrrrrrrrr
herkese selam
yahu nasılsınız özledim valla ya
dün kimse yoktu
durumlar nasıl
akşam düğündeydik sonrasında eğlence felan 5.30 da yattık
9 da kalktık anca girebildimm
hoşbulduk canım iştehoşgeldin derya
oh iyisin valla
Hoşgeldin derya cım.. Çok oynayıp zıplamasaydın..Malum bak hamilesin..Hamileyiz..:)))
Hoşgeldin derya cım.. Çok oynayıp zıplamasaydın..Malum bak hamilesin..Hamileyiz..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?