kızlar heyecandan ölüyorum morale ihtiyacım var siz susuyorsunuz:çok üzgünüm:
doktor hiçbirşey söylemedi mi hayatım? yani olabilir felanda mı demedi..Sen içini ferah tut? İnşallah bebek ordadır ve sana sımsıkı tutunacaktır..:teytey:
hayır baloncuk şeklinde damla göründüğü gibi çökmeli dağılarak çökmeyecek
CANIM HOSGELDIN kotu dusunme allahın ıznıyle saat 2den sonra bıze guzel haberı vereceksın ben buna ınanıyorumm hepımız ınanaıyoruz sende ınan canım ve ıyı dusun ıyı seyler olsunn..2 saat kaldı canım tam 2 demı alcan ?
valla ben belirtileri söyleyince direk kan istedi sonuca göre değerlendireceğim dedi yoksada araştıracakmış
kızlar iyiki varsınız sizi çok seviyorumŞenizŞeniz
yazılarınızı okudukça inanın ağlayasım geliyor inşallah yüce rabbim beni ve sizi bu ay sevindirir
kızlar saat 2ye konsantre olup nasip için mevlüt gibi yapalım herkess bildiği duaları okusunn
kızlar saat 2ye konsantre olup nasip için mevlüt gibi yapalım herkess bildiği duaları okusunn
kızlar heyecandan ölüyorum morale ihtiyacım var siz susuyorsunuz:çok üzgünüm:
nasip allah avuç açıp ettiğin her dua kabul olur bunu hepimiz biliriz ama bugün ama yarın sen kalbini rahat tut allah hayırlı evlatlar versin biliyoruz ki psikoloji çok önemli olumlu düşün ki herşey güzel olsun canım allah dualarımızı kabul edecek sen merak etme ve bugün senin için sevineceğiz eminim içime doğuyor canım benim:içelim:
ya kızlar benim tablomu yorumlayan yok mu ne olur 10 da yumurta var ovulasyon günüm mü biri beni duysun
ya kızlar benim tablomu yorumlayan yok mu ne olur 10 da yumurta var ovulasyon günüm mü biri beni duysun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?