Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takmıyorum zaten ilk canımı sıkmıştı ama umrumda değil bebişim benimle olsunda ayağı kalkayım işe gidicem 2 çif sözüm var ona kızlar ağrılarım iyice çoğaldı.
ağrılar size inat bebişimi sıkıca tutucam buarada kıslar benim idrarim rengi değişmişti.
ılgıncım ben sana hamişsin diyorum sen daha adetmi olucam diyorsun aaaaaaaaaa
hamişsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkese selam kızlar ben bu gün kırmızı kartı gördüm...
inşallah benim yerime sizler güzel habwerler verin bana yawwwwwwwww
Derya idrar kokusu nasıl değişiyor anlamadım? Güzel mi kötü mü :))))) Amannn yaa ne zormuş beklemek..
aslında emelcim bana sormadım ama atladım işte sazan gibi benzer şeyler olduğu için inşallah umutta sende hamişsinizdir
CANIM BENİM ÜZÜLME SAKIN YANINDAYIZ SENİN BİRDAHAKİ AYA İNŞ. GÖRMEZSİN KIRMIZI KARTI:CüvCüv:
Kizlar ben test alsam yapsam mi acaba? 1hafta var ama
Kizlar ben test alsam yapsam mi acaba? 1hafta var ama
zuzucuğum üzülme emi herşey güzel olacak burda güzel günleri de kutlucaz inşallah. hamişim gülşenim sen nasıl sölicen kocana anlatsana birazcık neşelenelim yaw
merhaba kızlar.hamiş olanları kutluyorum.darısı da bizlere işallah.ben de bu ay çok umutluyum ama bakalım artık içimdeki kötü düşünceleri attım hiç bişiy kalmadı :dance:
arkadaşlar affınıza sığınarak bişiy sormak istiyorum ben adetimin 10.günü akıntı galmeye başlayınca yumurtlama günleri diye başladık çalışmalara arkadaşlar 6 gün oldu idrar yaparken dikkat ediyom yumurta akı gibi hala akıntı var.acaba diyorum bu akıntı değil de sperm mi. ( çok özür dilerim) sperm banyo yaparken çıkan çıkar diye düşünüyom hani 1 gün sonra falan olsa bile idrarla çıkarmı ki yine.çünkü ben anlayamıyom akıntı mı öbürümü ona göre çalışıyoz çünkü yardımcı olun arkadaşlar bana.
canım hoşgeldin...Sakın bozma moralini kırmızı kartı gördün ama ondan önce güzel bir tatil ile moral depoladın..Bu ay daha sıkı çalışacaksın...:roflol: