Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asiş canım sabahtan haberim olsaydı msn de dr arkadaşıma sorardım oda izne çıktı ama ben ona sormaya çalışırım görüşebilirsem sana cvp yazarım ama genede söz vermeyeyim az ise bişey olmaz karın veya kasıklarında ağrı var mı adet sancısı gibi
asiş kaç haftalık hamilesin msn de şimdi hemşire arkadaşım var ona soracağım
hatta aslıcım benim müdürüme doktor mümkünse hareket bile etme demiş dışarı çıkma evde iş yapma hatta mümkün olsa hep yat demiş yani o kadar çok kanaması oluyormuş. O yüzden hiç hareket etmemeye çalışmış ama üzerimi giyinirken bile kolumu uzattığım anda kanama oluyordu dedi bana.
Ama Allah büyük umut kesilmez di mi kızı şimdi 2 ye geçti..Hatta hareket edemediği için tam 24 kg almış hamilelikte
canım nekadarlık hamişsin sen inşallah herşey gönlünce olur. Çoğu hamilede oluyormuş bu kanamalar meraklanma hamileliğin keyfini çıkar kendine dkkat et. Unutmaki en önemlişey moral.......:dance::dance:
hemşire arkadış şimdi online ama cevap yazmadıuyuyor galipa pc nin önünde yazsın ben sana özelden cevabı gelince yazsam olurmu malum birazdan msai bitecek ve eve git yemek ti falan bide kayınvalideme gidicez akşam geç gelirim olmazsa yarın yazarım tabi cevabı gelirse...özelden nasıl yazarım bana bilgi verirsenizzzzzzzzz canımm
hepinizi çok çok öpüyorummmmmmmmmmmmmm hamişleirm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hemşire arkadış şimdi online ama cevap yazmadıuyuyor galipa pc nin önünde yazsın ben sana özelden cevabı gelince yazsam olurmu malum birazdan msai bitecek ve eve git yemek ti falan bide kayınvalideme gidicez akşam geç gelirim olmazsa yarın yazarım tabi cevabı gelirse...özelden nasıl yazarım bana bilgi verirsenizzzzzzzzz canımm
hepinizi çok çok öpüyorummmmmmmmmmmmmm hamişleirm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
asiyem kaldıkmı ikimiz normalde bu sattlerde herkez burda olur ben vedeyim rahatla giriyorumya aksi gibi kimsede yok yani neyse napalım biz yeteriz birbirimize
,canım nasip gitti gelmedi. Şebnem süslenmeye gitti Umutun işi vardı çıktı.
Esma fazla yazamıyo oda benim gibi işyerinde. Gülşen hamilelik sarhoşu ayşe de yok.
Daha sayamadığım çoğu kişi sana denk geldi herhalde canım yoksa hergün burada arkadaşlar olsun ama gelirler bırazdan bak merve de yok bu arada.
Hayırlı haberle gelsinlerde önemli olan o
bir sürü hamişimiz olsun inşallahhhhh![]()
tabi canım hayırlı haberlerle gelsinler bekleriz sorun değil bende 6:30da çıkarım herhalde 7de yemek yiyoruz tabi benimki bişeyler alırda gelebilirse1 saat oldu hala yok
iki hamiş kafakafaya ne kaynatmışsınız maşallah....işler yoğun olunca yalnızca okuyorum yazdıklarını,yazamıyorum.....
iki hamiş kafakafaya ne kaynatmışsınız maşallah....işler yoğun olunca yalnızca okuyorum yazdıklarını,yazamıyorum.....
katılıyorum gülşenciğim sana bu 2 hamiş baya kaynatmış hiişşşşttttttttttt bizde geldik kızlar
bende yerleşme kanaması olmadı çünkü ben biraz şişkoyum bebeğin yerleşeceği yer bol bol vardı ondan olmadı galiba :roflol::roflol:
sizler çıtı pıtıysanız ondan olmuştur kanamaznız kızlar korkmayın bebek kendine yer açıyor ne yapsın