ben bu beişi düşürmicem kızlar acayip inat ettim eşimle konuştuk şimdi akşam yemeği için dışarı gitti bişeyler alıcak gitmeden öncede dediki şu sitedeki bayanlara benim yerimede tşk et içim rahat gidicem maşallah hiç seni yanlız bırakmıyorlar sağolsunlar dedi.kocişim tşk edeiyo kızlar tabi bende tşk ederim bebişimde tşk ediyooo iyiki varsınız canlarımmmmmmmmmmmmmmm
canım benim sen yeterki içini ferah tut bişeycik olmaz inşallah
neyse çıkmam lazım bahçeyi sulayacağım
yemek felan başka giremem heralde bugün kendinize iyi bakın
buarada daha adet olmadım inşallahta olmama görüşürüz byeeee
hoşgeldin canım ben esma memnun oldum
esacım kusura bakma 2 günde baya ilerlemişsiniz. ben test yaptım.2 gündür onunla uğraşıyorum veeeeeeee HAMİLEYİMMMMM. ama kaç haftalık bilmiyorum erken diye bakmadı doktor ve bugün izine çıktı. malum burası bitlis ve doktor az. özele gidicez. haber veririm. bu arada ismim ŞULE. hepiniz çok tatlısınız.umarı olmayanlarda en kısa zamanda hamile kalırlar. ben şoktayım alışamadım henüz.:1shok:
ne güzel bir gün böyle gülşen başlattı şule devam ettirdi tebrik ederim şuleciğim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinesacım kusura bakma 2 günde baya ilerlemişsiniz. ben test yaptım.2 gündür onunla uğraşıyorum veeeeeeee HAMİLEYİMMMMM. ama kaç haftalık bilmiyorum erken diye bakmadı doktor ve bugün izine çıktı. malum burası bitlis ve doktor az. özele gidicez. haber veririm. bu arada ismim ŞULE. hepiniz çok tatlısınız.umarı olmayanlarda en kısa zamanda hamile kalırlar. ben şoktayım alışamadım henüz.:1shok:
tebrik ederim şulee. bende aylin..
bir hamilelik haberi daha gelmişş ne kadar güsseell.
Allah tamamına erdirsin inşallahh.
bende bugün progesteron testi yaptırdım.
bakalım sonucu ne gelicek..
ne güzel bir gün böyle gülşen başlattı şule devam ettirdi tebrik ederim şuleciğim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
aylinciğim hoş geldin aramıza canım ben sana yazdımmı hatırlamıyorum ben esma hayatım darısı sana inş. hadi kızlar pembeye boyansın listemiz
ya kızlar birşey soracağım bugün benim çok akıntım oldu dr. kanaman yada suyun gelirse gel dedi korkuyorum su gelmesi nasıl oluyo tecrübeli ablalar yazabilirlermi acaba
ayrıcaaaaaaa nasipim nerelerdesin ayşenin misafirleride duruyo galiba
günaydın kızlar nasılsınız bakim 2 hamiş hemen gelmiş erkenciler sizi
günaydın
iki hamiş kim kız
ben hamiş olduğumu düşünmüyorum
gerçi hala adet olmadım ama yinede
ama deryacım sen nie böle yapıyosun kırmızı kartı görmeyen herkes hamişklava:
tamam kız sinirlenme evt hamişiz hepimiz tamam
kırmızı kartı görenlerde
üstüne görüyor
ama adet ağrılarım giriyor arda adet olmuyoruum
a bu beklemek ne can sıkıcı böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?