emel sana bir tavsiye canım yumurtlama gününe kadar eşinle beraber olma onun spermleri güçlensin tam yumurtlama günlerinde 2 günde 1 beraber ol sperm kalitesi artmış olur eşinin değerleri düşüktü yalnış hatırlamıyorsam zaten sperm 72 saat yaşıyor tabi yinede sen bilirsin benimki tavsiye
emel sana bir tavsiye canım yumurtlama gününe kadar eşinle beraber olma onun spermleri güçlensin tam yumurtlama günlerinde 2 günde 1 beraber ol sperm kalitesi artmış olur eşinin değerleri düşüktü yalnış hatırlamıyorsam zaten sperm 72 saat yaşıyor tabi yinede sen bilirsin benimki tavsiye
günaydıın herkeseee...
minik kelebek çok geçmiş olsun canım benim, inşallah dr'un iyi haberler verir sana ve umutla başlarsın çalışmalara..
umutyaren Allah gönlüne versin canımcım, inşallah testinin sonucu istediğin gibi çıkar ve ben inanıyorum ki eşin bebek haberini duyunca senden daha çok heveslenecek..
hadi bakalım gelsin güsel haberlr, kart görmeyen herkes hamilee:))..
evet canım bende esmaya katılıyorum,dayımın gelını ebe o söylemişti.yumurlamaya kadar bıraz sabredın yumurtlama vaktı geldıgınde ozman hergun beraber olun demıstı.çünkü zaten adetken birlikte olmuyosun bıde 6gun kadar daha beklendınmı sperm kalıtelısı iyice yükselıyomus ve birde Allah nasıp ederse hemencicik hamiş olursun belkı.:CüvCüv:
tesekkür ederım canım ALLAH kımseye yasatmasın.ama yıne umudum var bı dahakı sefere ve saglıklı ve hayırlı bı hamılelıgım ve bebişim olur inşallah.umutyaren inşallah test sonucun dilediğin gibi cıkar
kızlar günaydıına.s.
sabah sabah çeneniz düşmüş yine:roflolkuyamayacağım valla kusura bakmayın
anlattın bakalım ne var ne yok,
aramıza yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz bayanlar ben nasip
kızlar günaydıına.s.
günaydınn nasipcim yaptın mı test? ben hiçbir adet belirtimin olmadığından bahsettim kızlara
mrb canım ben aranıza yenı katıldım adım tugba
yaptım merve ama sinirlerim çok bozuk tek çizgi ama şuan kasık ağrısından ölüyorum
ya burdaki hemşire arkadaşım kızım olmasa değer hiç çıkmaz dedi bence sen salı git dedi ama
ben sanırım pazartesi gitmeyi düşünüyorum
ya tek çizgi çıkması normal mi
yaptım merve ama sinirlerim çok bozuk tek çizgi ama şuan kasık ağrısından ölüyorum
ya burdaki hemşire arkadaşım kızım olmasa değer hiç çıkmaz dedi bence sen salı git dedi ama
kafamçokkarıştı çok karışacak işler fakat bende şöyle bişey biliyorum..
3 günden fazla süren ilişkisiz günlerde erkeklerin sperm kalitesinde düşme oluyormuş. ve hergün olan birlikteliklerdede aynı şekilde sperm sayısında ve kalitesinde bozulma meydana geliyormuş.
onun için düzenli cinsellik ve baby sex için gün aşırı ilişki en ideal olanmış.
bana ilk hamileliğimde dr'um adet bittikten sonra iki kere, yumurtlama haftasında gün aşırı ilişki önermişti.
2. denememde tutmuştu..
ama tabbii bunlarla olmuyo bu işleeer, tamameeen kısmeet:)
kızlar günaydıına.s.
memnun oldum tuğbacım bende nasip tekrar hoşgeldina.s.
listeye yazıılmak istiyorsan bana satını vermen gerekir:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?