canım adım diek senin ki??
aylin canım bende:) çoook memnun oldum...
:dance:
BENDEE...:içelim: aylincim senin test yapmana ne kadar var
daha 1 hafta var:)
benim beklenen doğum tarihim 4 ağustostu, inşallah o tarihte hamile olduğumu öğreniriim :teytey:
bari hamile olayım yaaww.
senin ne durumda canım?
walla inşallah hamilesin canı gönülden dilerim... emekler boşa gidince çok sinirim bozuluyor
benim bu ay bilinçli ilk deneme olacak yani doğru zamanlama ile bu ay denedik reglimi 5-6 ağustos gb bekliyorum beni asıl sıkan,26 günde olduğum reglim geçen ay 30 günde geldi bu ay da böyle bir sarkma yaşar mıyım yoksa eski periyoda mı döner bilmiyorum zamanda kayma olunca fda regli zamanım gecikirse ümitlenmek istemiyorum
fisfisfis
aaa aynı şeyi bende yaşadım dilekçim.
benimde korunmadan önce 26 günde bir oluyordu korunmayı bırakınca 30 oldu, hatta çok ümitlenmiştim hamileyim diye..
sonra hep 30 oldu benim hiç 26ya dönmedi.
hadi bakalım aynı zamanlarmışız seninle inşallah hepimiz güzel haberi alırız.
derya dayanamadın test almaya mı gittiiinnn???
başım ağrıyor canımda eve gideceğim birazdannasip ayse esma merve nerdesiniz huuuuuu
kız esma basın daha ağrıyormu
beklenen doğum tarihimmmmmmm derkenCADIARZUdaha 1 hafta var:)
benim beklenen doğum tarihim 4 ağustostu, inşallah o tarihte hamile olduğumu öğreniriim :teytey:
bari hamile olayım yaaww.
senin ne durumda canım?
kendinize iyi bakın...
esmacım 6 aylık erken doğumla kaybettim bebeğimi 3 ay önce.
eğer devam etseydi hamileliğim şimdi 38 haftalıktım ve 4 ağustos beklenen doğum tarihi idi..
bende diyorumki bari ağustosta hamile olduğumu öğreneyim yerimseniben
canım ne diyosun 26 ya geri dönmezde 30 devam ederse bugün yumurtlama günüm..demek ...tataaaaakafamçokkarıştı
ayşe kız nasılsın
anacım ne test geldi nede kırmızı kart beklemedeyim
esmacım 6 aylık erken doğumla kaybettim bebeğimi 3 ay önce.
eğer devam etseydi hamileliğim şimdi 38 haftalıktım ve 4 ağustos beklenen doğum tarihi idi..
bende diyorumki bari ağustosta hamile olduğumu öğreneyim yerimseniben
ayşe kız nasılsın
anacım ne test geldi nede kırmızı kart beklemedeyim
aa cok gecmıs olsun canım sendemı bebegını kaybettın.inşallah Allah gönlüne göre verır ve agustosta bebek haberını alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?