herkese merhabalaaaarrrr....
iyi haftalar, mutlu haberler olsuuun inşallaahh..
bu ayı es geçen arkadaşlar bende size katılıyorum sanırım..
önceki hamileliğimle ilgili hiçbir belirti yok ve adet belirtilerimin hepsi mevcutt:)
moral depolayıp ağustosa iyi hazırlamam gerekli kendimi:))))
aylincim merhaba canım..senin 3 ağustos görünüyodu listede adetin geçti mi canım
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:1shok: nolddduuuuuuuuu??
deryacım senin eşin bebek istemiyor mu, yoksa daha önce yaşadıklarınız yüzünden çekiniyor mu?
öncekilerdede ilk öğrendiğinde tepki vermiş miydi?
slm arkadaşalr ben yeni katıldım aranıza ben 6 yıldır bekliyorum bebiş ama olmuyor inşalalh benim gibi puroblemi olmayanlara rabbim versin hemde ikiz olsun
merhaba dilekçimm..
normalde beklediğim tarih 1-2 ağustos.
3 ağustosta eğer hala kart görmemiş olursam test yapmayı planlıyordum.
dolayısıyla henüz geçmedi adet tarihim.
ama umudum yok bu ay gerçi kart gelene kadar hamişiz ama sanırım ağustosta güzel bir çalışma beni bekliyor:)))
ps: zaten 31 temmuzda dr kontrolum var. eğer bişey varsa yoksa her halükarda belli olcak..
slm arkadaşalr ben yeni katıldım aranıza ben 6 yıldır bekliyorum bebiş ama olmuyor inşalalh benim gibi puroblemi olmayanlara rabbim versin hemde ikiz olsun
kızlar ben test yaptımm tek çizgii
BEN GELDİM KISLAR
maşallah şuan çok çok iyiyim hiçir sorunum yok haftasonu hastaneydim fazlaydı kanamam ama şuan iyiyim evimdeyim bebiş yukarı çıkıyor geçmiş çok uzun henüz okuyamadım inş okucam sizden naber varmı bişeyler
BEN GELDİM KISLAR
maşallah şuan çok çok iyiyim hiçir sorunum yok haftasonu hastaneydim fazlaydı kanamam ama şuan iyiyim evimdeyim bebiş yukarı çıkıyor geçmiş çok uzun henüz okuyamadım inş okucam sizden naber varmı bişeyler
çünkü daha var mervecim....ve sabah idrarıyla yapmadın ki.....akşam oluyor artık...hem erken öğrenmek istiyorsun hemde akşam yapıyorsun testi.....kalbini ferah tutup geçtikten sonra tekrarla testi......kızıcam şimdi bende sana
BEN GELDİM KISLAR
mervecim takma kafana daha erken nasıl olsa çıkmaması normal. bide kim yazdı hatırlamıyorum ama dört saat beklemek lazımmış ya idrarda çıkması için. en iyisi sen sabah kalkınca yap. hamişsiiiiiiin okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?