benide unutma ne olurŞeniza.s.
benide unutma ne olurŞeniza.s.
badegülcüm sen hamiş değil misin zaten.....hadi neyse senide sölimm......
ayşe,badegül,emel,merve,nasip,şebnem
(alfabetik gidiyorum)
içimdeki bir sıkıntı var kızlar hayır diyeyim hayır olsun
ya merve bakıyorum da senin adet tarihini bugün gösteriyor....sen cuma günü yapta hayırlı haberler var şekerim bize.....
içimdeki bir sıkıntı var kızlar hayır diyeyim hayır olsun
hayır olsun canım..Ama o içindeki şey sıkıntı değil senin Boddın..Unuttun mu yoksa..:roflol:
yok şekercim ben pazartesi yapcam öle söz verdim kendime
hayır olsun bitanemm oku dualarını üfle kendinee..
esmacım hayırdır inşallah sıkıntı mıkıntı çağırma şimdi hayra yor bak kandil günü senin duaların kabul eder allah. dejarj ol anlat sıkıntının adı sanı sebebi belliyse şekercim. derdine derman olalım acilennnn
teşekkür ederim kızlar sağolun sizleri çok seviyorummmm bilmiyorum ama umarım insanları ben yalnış algılıyorumdur yoksa ..............................işde neyse sıkmayayım canınızı mübarek gün
tam akıntım yok dedim ya kızlar wc ye bir gittim akıntım başlamış hamiş arkadaşlar çok ayrıntıya girmek istemem ama ufak sorum olcak benim akıntım kokusuz gayet süt gibi akışkandı:uhm:
tam akıntım yok dedim ya kızlar wc ye bir gittim akıntım başlamış hamiş arkadaşlar çok ayrıntıya girmek istemem ama ufak sorum olcak benim akıntım kokusuz gayet süt gibi akışkandı:uhm:
canım benim zamanı gelcek birbirimizi yalnış anlıcaz olabilir ama önemli olan bunları konuşarak çözmemiz kendimizi anlatmamız insanlar konuşa konuşa....:roflol:
mrb mervecim senin bugün kaçıncı günün benim 19.günüm bende de hala akıntı var anlamadım ki yumurtlama bu güne kadar sürermi ki.benim akıntı da bembeyaz parmak arasına alıyom yapışkan gibi.nedir bu anlamadım gitti.ben 26-27 günde bir olurum.11 temmuzda oldum ama hep erken olduğum için internetteki hesaplayıcıya göre 5 ağustosda olmam lazım.
hamilesinn :teytey: yani inşallah hamilesindir...Akşam dualarına beni eklemeyi unutma..
Yarın sabah yapsan testi erkenmi olur?
canım bende akıntı hep olurdu zaten şimdide var böle hafif sarımtırak bişey
esmacım hayır olsun sıkınının sebebi mervecim bendede beyaz akıntı var kokusuz ve bugün tertemiz kıs sen hamişsin bak başından beri diyorum hamiş kalırsan hediyemi isterim kıslar herkesin duası kabul olsun inş bu akşam benimde korkunç derecede sırt ağrım var ne demek bilmemyatmaktan galiba gerçi yapmıyorum ayaklarım uzatıp oturuyorum hep ama
asma kız anlatsana çatlatma işyerindekiler canını sıktı demi?
merve sen hamişsin hayatım bu akıntı aynı zamanda hamişlik belirtisi bilmiyomusun?
ayyyyyyyyyyyy bende hamiş olmak istiyorummmmmmmmm
asma kız anlatsana çatlatma işyerindekiler canını sıktı demi?
merve sen hamişsin hayatım bu akıntı aynı zamanda hamişlik belirtisi bilmiyomusun?
ayyyyyyyyyyyy bende hamiş olmak istiyorummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?