günaydın merve rumeli ve serdi mervecim durumlar nasıl hayatım
:roflol: günaydın cnm bende gelen giden yok sanki gelmeyecek gibi yerimseniben ama umuyorum ki bebektendir:CüvCüv: canıımmm sende umarım 2gün sonra güzel haberler vercen bize:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın merve rumeli ve serdi mervecim durumlar nasıl hayatım
bende 2 sabahtır var tatlım yataktan miğde bulantısıyla kalkıyorum hemen wc dün sabah bişey olmamıştı ama bu sabah saatlerce çıkamadım wcden işte arda kasığımda ağrılar var belim ve sırtımda oluyor işte sende durumlar nasıl benim yeğenim ne durumda
günaydın kızlar herkes iyimi hamişlerrr dün bize bol bol dua ettiniz mi bakim.
SERDİCİM canım günaydın sanırım hemoroid sıkıntın var bu forum yeri değil ama ..hamilelikte ..çok sık ortaya çıkan bir durum olduğu için önlemini önceden almanı tavsiye ederim bu sıkıntıyı hamilelikte çeken arkadaşlarım oldu ve çok zor duruma düştüler..ilaç kullanamıyorsan yapman gereken beslenme şekline çoook dikkat etmen asla kabız ve ishal olmaman gerekiyor aktarlarda bitki çayları var.. onları denemeni tavsiye ederim.. ve hemoroid kremleri kullan ...asitli ..çay ..kahve.. içme bira..şarap sakın..çok zor bi durum ben onun sancısını çok kısa bir süre çektim geçti bikaç yıl önce ama hamilelikte arttığını ve yenilediğini dediğim arkadaşlarımdan biliyorum...ben tamamen lifli besinlerle diyet yaptım nette yemen gereken besinlerin listeleri oluyor..onları uygulamaya çalış mayalı besinler yeme..bunlar eğer amliyattan çekiniyorsan yap derim..ama ameliyat olursan hamilelikte yenileme olasılığı çok düşüyor...çok kişinin başına gelebilecek bişey çok üzüldüm çünkü çok dertli bişi...
geçmiş olsun..
çok teşekkür ederim inan herşeyi denedim am yok geçmiyor artık bıktım gebelik için uğraşıoyrdum ama baktım dayanamıyorum o yüzden biran önce ameliyat olmak istiyorum
inşalllah ameliyattan sonra kurtulurum artık yoruldum bu sene başıma gelmeyen kalmadı yoruldum .
çok teşekkür ederim inan herşeyi denedim am yok geçmiyor artık bıktım gebelik için uğraşıoyrdum ama baktım dayanamıyorum o yüzden biran önce ameliyat olmak istiyorum
inşalllah ameliyattan sonra kurtulurum artık yoruldum bu sene başıma gelmeyen kalmadı yoruldum .
günaydın kızlar herkes iyimi hamişlerrr dün bize bol bol dua ettiniz mi bakim.
günaydın canımmmmm aslında boddi enik gibi birşey yavru köpeklere denir ama annem bebekleri sverken böle sıkarak içden sever hep boddi derdi ondan kaldı bendedebadegülcüm canım çok tebrik ederim allah kucağınada almayı nasip eder inşallah.
esma kız boddi ne demek ben bilmiyorum niye bebişine boddi diyosun söle bakim öğreneyim bende merak ettim
ilk gün biraz üzülmüştüm ama şimdi iyiyim.bu monitör clear blue hamilelik monitörü netten bakabilirsin hamile kalma ihtimalinin en yüksek olduğu günleri gösteriyomuş.test çubukları ve digital monitörü var.idrardan lh hormonunun en yüksek seviyede olduğu günleri belirliyomuş...kafamçokkarıştı ne yapsam bilemedim.adet bittikten sonra hergün çalışsammı yoksa daha kontrollü bi şeymi yapsak!
canım bende senin gibiydim gece sancıdan ağladığımı biliyorum ama allah şükür geçti şimdi 10 gün daha sabret canım ya hamileysen
serdicim geçmiş olsun canım
Nesracım ve esma-memo12 cim nasılsa olcak üzmeyin kendinizi
herkeze günaydın bu ayki umudum sona erdii regl oldumm( Artık önümüzdeki aya kısmet değilmiş napalım. Umarım bizde bigün tadarız bu duyguyu. Bişey sormak istiyorum ben hiç kontrol için doktora gitmedim. Ne yapılması gerekildiğinide bilmiyorm. Regl günümü gidiliyooo..En azından içim rahat etsin diye gitmek istiyorumm... Yoksa erkenmi davranıyorum bu benim 4. ayımmm