hoşbulduk canım evet ben yazmasam da okuyorum kaynattıklarınızı:dance:hoşgeldin raziyeciğim işimizin adı ne öyle kaynatıyoruz işde:roflol::roflol:
hoşbulduk canım inşallah hamişsindir a.s.gene azalıyor bizim sayfalar çok komik ya:)
raziyecim hoşgeldin
iyi bende çıkıyorum o zaman görüşürüz siizin konuşacağınız yok
ayşe olsaydı şimdi bana cevap verirdi ayşe nerdesinnnnnnnnnsenağlama
slm kızlar bende geldimmmm kistlerle boguşuyorum ben bebek istiyorum tez zamanda ya offffffffffff
slm kızlar bende geldimmmm kistlerle boguşuyorum ben bebek istiyorum tez zamanda ya offffffffffff
kızlar ben geldim ama hiç hoş gelmedim ya kanamam devam ederse yarın hamileliğimi sonlandıracak bebek tekrar aşağı inmiş bu gece bile düşebilir saat kaç olursa ara beni cepten ben hastaneye gelicem dedi yatmak istemedim hastanede zorla çıktım ben napıcam kızlar ya buarada beni merak etmişsiniz kusura bakmayın
kızlar ben geldim ama hiç hoş gelmedim ya kanamam devam ederse yarın hamileliğimi sonlandıracak bebek tekrar aşağı inmiş bu gece bile düşebilir saat kaç olursa ara beni cepten ben hastaneye gelicem dedi yatmak istemedim hastanede zorla çıktım ben napıcam kızlar ya buarada beni merak etmişsiniz kusura bakmayın
aşkım söylemedin ki dışarı çıkacağını bende bilerek cevap vermiyon sandımkız sıcakda tutanak vermeye gittim zaten sıcakdan ölüyorum demek ayşe haaaa pekala küstüm sana ayşen gelsinde yazsın bakalım:dilcikar::dilcikar:
kız sen benim ilk göz ağrımsın kıskanma:1hug:oooooohhhhhhhhh nasip sen gittin ayşe geldiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaa
ne diyosun gülüm sen inanmıyorum. inşallah devam etmez allahım dicem ama hakkında hayırlısı ne ise o olsun hayatım. hayırlısıysa düşürme senin için iyi olan neyse o olsun hayatım.
CANIM HAKKINDA HAYIRLISI AMA NEDEN YATMADIN HASTANEDE YATSAN DAHA İYİ OLMAZMIYDI CANIMkızlar ben geldim ama hiç hoş gelmedim ya kanamam devam ederse yarın hamileliğimi sonlandıracak bebek tekrar aşağı inmiş bu gece bile düşebilir saat kaç olursa ara beni cepten ben hastaneye gelicem dedi yatmak istemedim hastanede zorla çıktım ben napıcam kızlar ya buarada beni merak etmişsiniz kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?