günaydın canımcım iyiyim çok şükür nolsun geldik işe yine ugraşıyoruz sorunlarla
günaydın kızlaarrr herkes iyi gördüm kadarıyla derya hariç. derya hakkında hayırlısı olcak inş durumun zor allah gönlüne göre versin. kocanada akıl fikir versin.
aslında uyumak iyi gelmedi ya 7 de kalktım eşimle kahvaltı yaptık işe gönderip tekrar yattım şimdi de sanki başım ağrıyacak sersem gibi oldum yaramadı yaniii
Canım benim ne yapcan sürekli bişeyler çıkıyo. Hayat telaşı işte bugün hamişlerin hepsi dinlenmede galiba ses yok baksana:roflol:
nasip bubenimde aklıma geldi biliyormusundr para almak için herbirşeyden şüpheleniyor zat
canım benşim sağolyok kız mecbur kalmazsam yani
biyolojik bişey olmazsa aldırmam
haftaya belli olacak
ama doktor şüpheleniyor
anormal gebelikten[/QUOTE
bence takma kafana bukadar test yapıp ılk öğrendıgın gunde söylmıstım,sonucda o cocugu sen kendı basına yapmadın buyuzden eşin ne derse desın.ve inanıyorumkı bu sefer bebeğini saglıklı bır sekilde doguracaksın.herzaman iyi düşün iyi olsun ve Allah hayırlısını versın inşallah
ben bilmiyorumki benim içinde okurmusunDeryacım çok geçmiş olsun canım korkm bu sefer bebeğin senle olacak. Bak bende progestan kullanıyorum bişey olmaz sen bol ayetel kürsi oku Allah ım yarım eder hayırlısı olsun diye dua et canım benim seni çok merak ettik durumunu da bildiğimiz için neyse şimilik sende bebekde iyi rahat uyuyabilirm demekki :)))))
hepiniz çok sağolun
allahım hepinizin gönlüne göre ersin mükemmel insanlarsınız çünkü
buarada birazdan köye gideceğiz
başka giremem bugün endinize iyi bakın hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmm
Günaydın canım....:1hug:Bak yine burdayım.Deryanın kocasına ne olmuş ki?:uhm:
evet canım hayat devam ediyo önden önden bizde arkadan kovalıyoruz. evet uyanamadılar galiba geç yattılar geceden işi olmayanlar uyuyodur. sen nasılsın nası gidiyo hamişlik :1rolleyes:
günaydın canım sende hamişmişsin okudum hem hoşgeldin hemde tebrik ederim inşallah kucağına almayı da allah nasip eder. araları açıktı biraz deryayı üzüyo çocuk istemiyo korunmuyo derya daha önce düşük yapmış kurtaj olmuş şimdi bu dördüncü deneme riskliymiş galiba durumu vs vs yani kocası destek değil tam köstek hayatım.
ilaçlarımı kullanıyorum işte prgestan - ferrum forte- bide elevit iyi fena değil ama bu ilaç lekelenmemi kesmedi anlamadım neyse artık kullancaz yani. Bi rahatsızlığım bilmiyorum esma da da var mıdır göğüs uçlarım çok acıyo sütyen takamıyorum resmen. bi yere değseler falan böle cız ediyo yani anlamadım eşim süt geliyodur diyo:roflol:
ilaçlarımı kullanıyorum işte prgestan - ferrum forte- bide elevit iyi fena değil ama bu ilaç lekelenmemi kesmedi anlamadım neyse artık kullancaz yani. Bi rahatsızlığım bilmiyorum esma da da var mıdır göğüs uçlarım çok acıyo sütyen takamıyorum resmen. bi yere değseler falan böle cız ediyo yani anlamadım eşim süt geliyodur diyo:roflol:
Aaaa çok üzüldüm yaaa.İnşaallah rabbim bir bebiş nasip ederde onlarda bu stresli durumdan kurtulurlar...CADIARZU
kocan sessizliğini korumaya devam ediyomu derya hiç yumuşama yokmuuu
sen moralini bozma bildim kadarıyla bu lekelenmeleri 9 ay devam edenler var riske girmedikçe sorun yaratmas sanırım. sen yinede dikkatli ol tabi de ama en büyük tedavi moral. dualarımız sizlerler hamişlerle :Saruboceq:
buarada birazdan köye gideceğiz
başka giremem bugün endinize iyi bakın hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmm
bende var ağrı ama ben sütyenimi takıyorum yoksa memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler olabilir gerçi benimkinin hiç ucu yok bebişim nasıl emecekse inşallah o zmana başı çıkar kızlar:sm_confused:
bende var ağrı ama ben sütyenimi takıyorum yoksa memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler olabilir gerçi benimkinin hiç ucu yok bebişim nasıl emecekse inşallah o zmana başı çıkar kızlar:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?