Amanda topiğimizin güzel halası gelmiş hoşgelmiş canım dünürümmm
hoşgeldin hamiş inş. tatilin güzel geçmiştir
hoşbuldukk canımmm.sonunda bırı benıı gorduu:))))yanı guzel gectı canım sadece bıgun cok rahatsızlandım heep bulantım oldu halsızlık yataktan cıkamadım onun dısında guzeldı.zaten denız havuz yasaktı genelde hep yattımm.. sen nasılsınnn napıyo bebişşş
günaydın güzel hamişim nasılsınız boddimiz nasıl bakalım büyüyor muşebbom,raziyem,gülşenim sizede günaydın hayatım
canım yumurtlama günlerin geçmiş geçen hafta umarım iyi çalışmısındırHaziranin 18 oldum temmuzunda 17 sinde 30 gunde bir olurum evt acamiyim vala yazdigimi bidaha goremiyorum
Esra sebnem sizin yazdiklariniiz goremiyorum bana yardim edin kafayi yicem
Biri bana msn yardim ede bilirmi bu site cok karisik
siteyi nasil kulanacagimi
HAYATIM İLK DEFA SİTEYE KARIŞIK DİYEN SENSİN NE VAR ANLAMADIĞIN YAZDA SÖLEYELİM SANA F5 BASIP SAYFAYI GÜNCELLİYORSUN SAYFA NUMARALARINDAN İSTEDİĞİN SAYFAYI OKUYABİLİYORSUN ALINTI YAP DEYİP CVP VERMEK İSTEDİĞİN KİŞİNİN MESAJINI ALIP ALINTI YAPIYORSUN 1DEN FAZLA ALINTI YAPMAK İSTİYORSAN MQ TUŞUNA BASIP ALINTI YAPACAKLARINI SEÇİYORSUN EN SON MESAJINDA ALINTI YAP DİYORSUN BU KADAR BASİTkafamçokkarıştı
peki canım ya yeni başlık nasıl acılıyor?
Ins ugurlu gelir benim adetime daha 15 gun var inalilmaz karin agrim var adet sancisi gibi sizce biseyler olurmu ne dersiniz
Bitek ben deyilim yeni giren herkez oyle soyluyo biraz anlayis lutven
herkese iyi haftalar..
merve hala olmuşşsuuun tebriklerr.
benimde kuzenim doğum yaptı c.tesi günü.
hep onun yanındaydık, çok sevimli bir bebiş Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
bende bugun dr'a gideceğim. bakalım neler dicek bana..
herkesii öpüyoruuum görüşürüz yine..
bu arada brisliiinng günün yaklaştı sanırım, haber bekliyoruuuuuzzz..
canım pardon alınacağını bilmedim ben seni burdaki diğer kızlarla krıştırdım kusura bakmaa:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?