otur oturduğun yerde bebeğe birşey olacak ne bu sevinç ayrıca bayram değil seyran değilyaaaaaaaaaaaaaaaaaa nabeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gelin halay çekelim vay vay ninnaa ninnaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hoşgeldin nur nerelerdesin bakayımslm kızlar bayadır yazamıyorum size nasılsınız?
otur oturduğun yerde bebeğe birşey olacak ne bu sevinç ayrıca bayram değil seyran değil
hoşgeldin nur nerelerdesin bakayım
Yok alinmadimda birten tepki verince niye alinayim konusuyoz
kız dinlediğim türkü çok hareketli napim
yaa buün konser var benim gitmem laızm ama nasıl
ayy valla oynamama sadece izlerim
kardeş türküler ya borumu
tey tey tey
hadi esma:teytey::teytey:
http://ailemiseviyorum.com/ninni.php kızlar sitede buldum süper ya
bebeğinizin ismini seçiyorddunuz ninnisi çıkıyor ya süper esma bi denesene süper
kız ne konseri kız otur oturduğun yerde senin lekenmen oluyo
ama 13 ağustosda tarkan geliyo kayseriye ben ona gidecem
fanta gençlik festivalinede gittim ama bende sorun yoktu
kocam suan sessizliğini koruyor cumartesi günü anlıycan akmı karamıderyacım kocan ne dedi sahi
evet gördük ama tabi biz gerilerdeydik kalabılığın arasına girmedik malum hamileyizkız lekelenmeme geçti sadece 1 sefer oldu
ay sen fanta gençlik festivalinemi gittin
ayy beyazdıa görmüşündür demiiiiiiiiiiii
kocam suan sessizliğini koruyor cumartesi günü anlıycan akmı karamı
ben sadece deli gibi uyku ve baş ağrısı öğrendikden sonra göğüs uçlarım çok acıdı hala ağrıyo göğsümde ağrıyo kaşınıyo mide bulantısı başladı 6-7. haftada hala devam ediyor öle işdeKizla biraz anlatsaniza hamileliginizin ilk ayinda neler hisetiniz
:teytey::CüvCüv: HADI HALAYA
Yok ya istersen sopa cikar oklova az gelir
var canım kan tahlili ama onuda 3-4 gün önce yaptırırsan kesin sonuç alırsın diyecem ama bende çıkmadı 3 gün önce o yüzden en güzeli geçmesiOlsun onuda ekleriz:) adetimiz gunu gelmeden ogrenme sansimiz yokmu hay ben hamile olursam bizim cocuk cok merakli olur annasina ceker
ne akıntısı bu hala yumurtluyormusun yoksakafamçokkarıştı:bbo:Akintim geliyo bacaklarim cok agriyo yaa
kızlar nereye kayboldunuz gülşen merve şebbo nazmiye raziye aylin esma
hiçgelmeyenler sizler nerdesiniz emel ,hamiş emel, nasip,ayşe,aslı,pınar,sinem,sibel ve hatırlayamadıklarım nerdesiniz ayoll
gülşen bu arada sen bana selam vermedin küsmüyüz hayatımsenağlamasenağlama
Bilmiyorum adet doneminde parca etler geliyoya o bicimde
otur oturduğun yerde bebeğe birşey olacak ne bu sevinç ayrıca bayram değil seyran değil
hoşgeldin nur nerelerdesin bakayım
Memlekete geldimde annemlerde net var kayınvalidemlerde yok oraya gidince giremiyorum o yüzden sizler nasılsınız nasıl gidiyor
okadar siddetli deyil ama o sekildede geldigi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?