Kizlar merhaba ya ilişkiden ne kadar sonra hamile oluyor insan bilen varmi
Cümlesininkini inşallah.Sende varmı bişiyler balım
Ben perşembeden bu yana günü birlik ilişkiye giriyorum o günü kaçirmamak için bakalim şans inşallah olur bu ay
ılgın3009 .!.:canım geçen ay denedik aslında yumurtlama falan takip etmeden tutmadı bu ay daha sıkı çalışarak denemeyi düşünüyorum bakalım inşallah güzel haberi veririm
Fatoş benim biraz önce sormak istediğim diyelimki yumurtlama günlerinde beraber oldun acaba kaç gün sonucunda bebek oluşur
Fatoş 3458 bilgilerin için çok teşekür ederim ben şimdi çikiyorum yatrin görüşürüz
Canlarım benim.benden size bir güzellik daha bu linkten yumurtlama gününüzü bulabilirsiniz.Ve inanın %99 doğru emin olabilirsiniz.Hadi bakalım hayırlı çalışmalar.Hamiş ve Bebiş dolsun heryer :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/nezaman_gebe_kalabilirim.asp
şebo çıktın galiba kaçırdım seni
fatoş verdiğin takvime göre benim günüm bugün başlıyo tatlım
Hadi bakalım canım hayırlısı.Yumurtlama gününmü yani.Unutma bu süreç 4-5 gün sürüyor iyi değerlendir canımcım.sengözlerimebaksanab
Bu arada benim mesaide bitiyor.bende çıkıcam şimdi.Eve gidip bi dünya temizlik yapmam lazım misafirim var yarın...:tomato::tomato::tomato::tomato:
uf ben bu hafta bütün gün uğraştım o temizlikle ama allahtamn eşim çok yardım eder bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?