kızlarrrrrr ya gerçekten bu çizelgeler kaybolmuş kimsede çıkmıyo neden bileniniz varmıııııı
kızlarrrrrr ya gerçekten bu çizelgeler kaybolmuş kimsede çıkmıyo neden bileniniz varmıııııı
gülşen kız koptum burda deli sancaklar :roflol:yok valla niye yok bu çizelgeler anlamadım...ne güzel bebiş takibi yapıyordum oradan...gittiğimde doktoruma şakkadanak sölicidim 6+2 oldum.....(hani bilinçli cihetinden bir avrat profili çizeceğim yaa:roflol:)....nerde bön bön bakıcam doktora...olmadı takvimimiz gitti kk da kusura bakmayın artık derim çıkarım işin içinden....biz takvimlerimizi geri istiyoruz yaaaaa........ sanal takvim yaratayım du bi...
:CüvCüv: beppe'm,içimin huzuru.....5 weeks and 5 days........
Kızlar hepinize günaydın................Dün öğleden sonra sorun vardı bağlanamadım siteye..Ne çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi :)))
Nasip canım arkadaşlarında dediği gibi hem üzüldüm hem sevindim..Allah gönküne göre versin inşallah..Geçmiş olsun...
Badegül cüm moralini yüksek tut bebeğine birşey olmayacak sanada geçmiş olsun..
Şebnem kızların dediği gibi hamişsin işte...Aksini ispatlayacak kimse yok.:))))
Esma git işini yap hadi...Kovuyorum seni işte topikten..Yoksa patronun işten kovacak ona göre..:))))
Merve cim sen nasılsın?
Aslı, Asiye, Tosbaa , Raziye,Nazmiye,Derya , Ceren,Fatoş Ayşe herkes iyidir umarım..Unuttuklarım varsa kusura bakmasın isimler aklıma gelmedi şu an...
amanın çucuğumu kaçırmışlar
amanın gıııı
nere götürmüşler acep
derya kız kocan napıo
var mı değişiklik
kızlar ayşe nerelerde bilgisi olan varmıııııııııııııııı?
ayşeeeeeeeeeeeeeeee
Başladım Mervecim çalışmalara...:))) Ama dedim ya üstüne düşmüyorum bu ay...Oluruna bırakacağım..Hiç yumurtlama günü felan aklımda yok inan..Takvimde yok aklıma gelmiyor onun için..Regl den hemen sonra 3 eylülde doktora gideceğim zaten..Allah kısmet ederse Ekimde hamileyim..İnşallahhhhhhhhhhhhhhhh
Başladım Mervecim çalışmalara...:))) Ama dedim ya üstüne düşmüyorum bu ay...Oluruna bırakacağım..Hiç yumurtlama günü felan aklımda yok inan..Takvimde yok aklıma gelmiyor onun için..Regl den hemen sonra 3 eylülde doktora gideceğim zaten..Allah kısmet ederse Ekimde hamileyim..İnşallahhhhhhhhhhhhhhhh
niyee kızz ekimde diyorsun buay olur inşallahhh:CüvCüv:
niyee kızz ekimde diyorsun buay olur inşallahhh:CüvCüv:
Belki doktora gitmeden yada gittiğinde hamile olduğunu öğrenirsin:CüvCüv:
Benim görümceme doktor hasta olduktan sonra gel tedaviye geçelim demiş kız hasta olmadı hamile çıktı:roflol:
benım umudum yok bu ay..Olsa geçen ay olurdu..Günleri hiç boş geçirmedim..sırnaşık şey Hem ne bileyim içimde doktor desteğiyle olacakmış gibi bir his var...Kısmet artık..Olsunda dış destekle olsun ben razıyım...:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?