klava: klava:Asiye dikkatet kendine dr soylediginden cikma TAMAMI senın saglıgın bebegın saglıgından daha onemlı unutma
dr olayı ıcn dedım canım :)
Kizlar canim erik istiyor benim hemde tuza batirip yemek istiyorum mevsimide geçti yaa nerden bulacağiz bakalim kocişe sipariş verdim bulur inşallah
erik mi? sıra sende tabi dün turşu suyunu içirdim sana....şimdi eriği araki bulasın....şimdikiler yumuşak oldu artık....neyse benim evde turşular bekliyor onlarla yetinirim artıkfisfisfis
erık bulamasan erık recerıye tatmın edıyo emın ol
Kızlar hepinize günaydın................Dün öğleden sonra sorun vardı bağlanamadım siteye..Ne çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi :)))
Nasip canım arkadaşlarında dediği gibi hem üzüldüm hem sevindim..Allah gönküne göre versin inşallah..Geçmiş olsun...
Badegül cüm moralini yüksek tut bebeğine birşey olmayacak sanada geçmiş olsun..
Şebnem kızların dediği gibi hamişsin işte...Aksini ispatlayacak kimse yok.:))))
Esma git işini yap hadi...Kovuyorum seni işte topikten..Yoksa patronun işten kovacak ona göre..:))))
Merve cim sen nasılsın?
Aslı, Asiye, Tosbaa , Raziye,Nazmiye,Derya , Ceren,Fatoş Ayşe herkes iyidir umarım..Unuttuklarım varsa kusura bakmasın isimler aklıma gelmedi şu an...
burda var ıstersen sana kargo yapalım
TURŞU ÇOK KOLAYDA ERİK ZOR BİRAZ BAKALIM KOCİŞİN PERFORMANSINI ÖLÇECEĞİMMMMM:roflol::roflol:ESMA KIRMIZI ERİK OLSA OLMAZ DİYO OLMAZ DEDİM ONU BENDE BULURUM DEMİ AMAlülülülülülülülülülülülü
ERİK VAR ANNEMLERİN BAĞINDADA VAR AMA BEN CAN ERİĞİ İSTİYORUM YEŞİL EKŞİ ONU TUZA BATIRIP YİYCEM:icecream:
nerde bu takvimler yahuuuuuu
ya sorma valla bunu bulsun helal diyecem dilesin benden ne dilerseeeehakikaten zor performans olacak onun için.....kırmızı erik bencede güzel diil....
işte erik budur....
sorma ya sanki bebeğimi görmüş kadar oluyordum...
az ıs var donucem tamamı kızlar
herkese selam kızlar
nigar dileklerine aynen katılıyorum sende hoşgeldin
erkencisin sinemcim genelde topic kilitlendiği vakit burada olurdun....nasılsın canım
hoşgeldin nigar bu arada....Allah gönlündekini tez zamanda versin inşallah:Saruboceq:
bende 9 aylık evlıyım doktorum hap verdı ılıskı onerdı ama olmuyor dun tahlıl verdım bıse cıkmadı tuplerın tıklaı olmasından cok korkuyorum. ama allah kerımdır vardır bundada bı hayır sen ne kadarlık evlısın??cevremde kerametın benden olmadıgını anlayan bı kısı olsa rahatlayacagım ama yok bana stres yaptıran o sadece neyse cnm sevgılerımle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?