evet ya inş aynı andada hamiş oluruz hehe mesela 2 eylülde ben hamiş olduğumu öğrensem veya 2 eylüle hamiş olarak girsen ne güsel olur hep evleneyim 1sene dolsun sonra hamiş olmak istiyorum derdim inş olur o güne hamiş gireriz canım
saol teyzesiiii sende bizim canımızsın bebişimde bende seni çoook seviyoruuuzzbende memnun
oldum sevcancım listeye yazılmak istiyorsan bana beklediğin regl tarihini vermen gerekiyor
iyiyim esmacım seni ve yeğenimin sağlığını gördükçe daha iyi oldum canımsınız siz
ilk göz ağrımkaydirigubbakcemile3
sağolasın canım iyiyim sen nasılsın bebiş teyzesinin güzeli Şeniz nasıl benim kız kardeşim yok ne güzel burda teyze oluyorumkaydirigubbakcemile5
kızlar günaydın nasılsınız
bebişimiz iyi hayatım ama canı erik istiyo bulamıyoruz kafayı yiyecem erik yerine ama teyzeleri seferber oldular sağolsunlar canlarım benimmmm:1hug:
ben yumurtalıklarda olan sorun yüzünden dengesiz görüyorum reglimi.mesela en son ilaçla regl oldum.ondan önce 2 ay geciktim.baya sorunlu anlıycan.13 tem. başlangıç-20 yemmuz bitiş.yine 10-13 arası olmam gerekiyor inşallah.yavaş yavaş düzene girdiğini anlamam için.:1rolleyes:son regl tarihin ve kaç günde bir oluyorsun
günaydın canım allaha şükür iyiyiz sen nasılsın bebiş nasılkaydirigubbakcemile3kızlar günaydın nasılsınız
saol canım burdada var kırmızı erik düşünmen bile yeterli teşekkürlercanım ya buralarda da yok sana erik bulmayı çok isterdim sadecea.s. kırmızı eriklerden var istersen onlardan yollarımhihoyyyt
iyiyim teşekkür edeim canalrım benim 2 gün önce gittim dr.a Esmacım bizimki annesine görsel şölen yaşattı balık gibi kımıl kımıl Allah nazardan saklasın öyle mutlu oldum ki darısı başınıza inş.
hoşbulduk nasipcim iki gündür işin yoğunluğundan giremedim
bi iş vardı yetiştirmemiz gerekiyordu iki gündür ona kadar çalıştık gece döndüm eve yani arkadaşım ama çok şükür teslim ettik.
AMA AMA AMA BENİM BUGÜN DOĞUMGÜNÜM UNUTTUNUZ GALİBAAAAAAAAAAA
hani hediyem hamiş haberi istiyorum bugün birinizden kim var liste ne alemde nasip
günaydın asiye,nasip gülşen ,esma,merve,derya,şebnem,ceren,fatoş herkese günaydın unuttuklarım varsa kusura bakmayın gününüz güzel aydın olsun hihoyyyt
olabilir hayatımya nasip ben takvmimi yeniliyorum ama olmuyor neden yanlışmı kopyalıyorum acaba
ben yumurtalıklarda olan sorun yüzünden dengesiz görüyorum reglimi.mesela en son ilaçla regl oldum.ondan önce 2 ay geciktim.baya sorunlu anlıycan.13 tem. başlangıç-20 yemmuz bitiş.yine 10-13 arası olmam gerekiyor inşallah.yavaş yavaş düzene girdiğini anlamam için.:1rolleyes:
sibelcim naber nası gidiyo hamişlik
ay ne güsel sibelcim çok sevindim allahım bizede o günleri gösterecekmi abaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?