Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim güzeller nasılsınız bakalım
ben geldim güzeller nasılsınız bakalım
hoşgeldin güzel :CüvCüv: iyiyiz canım sizin keyifler nasılkaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canım nasılsın bakalım
hoşbulduk canlarım ya başıma bir ağrı girdi çok kötüyüüüümmmmmm:çok üzgünüm:
burdayız canım emelcimhihoyyytkızlar nerdesiniz ya...Herkes gittimi yoksa...Esma Raziye Aslı nasılsınız sadece bizmi kaldık...Neseli hoşgeldin canım...
hoşbulduk canım keyifler nasılsengözlerimebaksanabrazişim sende hoşgeldin canım
geçmiş olsun canım bilgisayara çok fazla bakma dicem amakaydirigubbakcemile3
kızlar yaaa..Ben bugün akşam yola çıkıyorum..Yumurtlama günlerim boşa gidecek..((( Ben yokken çok kaynatmayın..Gelince okuması çok uzun sürüyor..İnşallah döndüğümde günü gelen herkes hamiş olur........
kız yolda olsun nolcakkaydirigubbakcemile3 böylesi önemli günler boş geçermisakın yersin oklavamı nereye gidiyorsun ki sen söle bakalımkızlar yaaa..Ben bugün akşam yola çıkıyorum..Yumurtlama günlerim boşa gidecek..((( Ben yokken çok kaynatmayın..Gelince okuması çok uzun sürüyor..İnşallah döndüğümde günü gelen herkes hamiş olur........
esmacım geçmiş olsun canım dikkat et kenine ara ara bak pcye rahelcim hoş geldin canım razişim iyimi gidiyor bilmem bu ay karışıkım baya bi adetim 2gün sürdü dün değil önceki günde pembe pembe kanamam oldu belim göğüsüm halen ağırıyo anladımki ne oluyor yarın doktora gidicem bakalım ne dicek