Kizlar ben çikiyorum size iyi akşamlar öptüm hepinizi belki yarin girebilirim bol hamişli günlerrrrrr
İyi akşamlar canım kendine iiii bakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar ben çikiyorum size iyi akşamlar öptüm hepinizi belki yarin girebilirim bol hamişli günlerrrrrr
kızlar hepinizee iyi akşamalr hepinizi öpüyorum kocamannn
merhabab arkadaşlar beni de listenize ekler misiniz:asigim:
bu ayın sonlarında benim de hamile olma konusunda umudum olacakkaydirigubbakcemile3![]()
beni aranıza kabul ettiniz mi:uhm:
listeye kim ekleyecek şimdi:uhm::
moral motivasyonunuza çok ihtiyacım var da:lepi:
ilk deneyimimiz husranla sonuçlandı, bunda da ben korkuyorum...
asiyecim canım nasılsın lekelenmeler halen devammı ya arkadaşlar bu kızlara ne oldu ayşem mervişim nasipçim emelcim şebocum deryacım fatoşçum alabama nerdesiniz kızlar(ismini hatırlayamadıklarım kusura bakmayın)
asiyecim canım nasılsın lekelenmeler halen devammı ya arkadaşlar bu kızlara ne oldu ayşem mervişim nasipçim emelcim şebocum deryacım fatoşçum alabama nerdesiniz kızlar(ismini hatırlayamadıklarım kusura bakmayın)
Burdaaaaaaaaaaaaaaaa..........geldim bile...Yok yazmayın heee.ben bütün yoklamalara geliyorummmm:dance::dance:
aferin kız sana benden yıldızlı 10kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasip bana kaç veriyorsuuunnnn kaç yıldız var
Pişşşşş pişşşş pişşşş piişşşş....sen uyu balım uyu,çok bağırdık uyandırdık bak hamişimi tühhh:teselli::teselli::teselli:
selam kızlar nasılsınız
nasip ve gizem saolsunlar merak etmiş
nabersiniz varmı bir değişiklik
herkescikler iyimi
hadi bana bayağı bir hamişimiz çıktı deyin:)))
aniden çıkarsam hepinizi öpüyorum