sorma kız müdür izne çıkcak diye koşturuyoz işyerinde işleri bitirmek için
fatoş cidden mi bende ikinci ayımdayım? allahımm inşallah tutcak benimde buay hissediyorum geçen ay zaten kaçırdık yumurtayı bu ay kaçırmak yok yapışcam yakasınaakaydirigubbakcemile
fatoş cidden mi bende ikinci ayımdayım? allahımm inşallah tutcak benimde buay hissediyorum geçen ay zaten kaçırdık yumurtayı bu ay kaçırmak yok yapışcam yakasınaakaydirigubbakcemile
canım insallah bu ay gebe haberini alırız. ama çok kafana takma allah korusun bi problem olmadıkça nasılsa hamiş kalırsın. bak bana,hamiş kalamadım die çok yıprattım kendimi ve bambaşka sorunlar çıktı.o yüzden hayırlısı olsun
Evet canım tavsiyelere uydum biras da ondan şansım yaver gittisengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab İnşaallah yakında senin de haberini alıcas balımkaydirigubbakcemile5
mervecim allah kolaylık versin hayatım:1hug:
kızlarr ya cok kotu moralım bozuldu..uzun zamandır gormedıgım bırlıkte calıstıgım bı arkadasım dogumda ölmüş.kalp yetmezliği varmış dayanamamıs cok üzüldüm yaa...allah aılesıne eşine sabır versın eşini düşündükce daha kotu oluyom.bebegını nasıl hevesle beklerken eşinide kaybettıı..allah hepımızıe hayırlı dogumlar nasıp etsın
kızlarr ya cok kotu moralım bozuldu..uzun zamandır gormedıgım bırlıkte calıstıgım bı arkadasım dogumda ölmüş.kalp yetmezliği varmış dayanamamıs cok üzüldüm yaa...allah aılesıne eşine sabır versın eşini düşündükce daha kotu oluyom.bebegını nasıl hevesle beklerken eşinide kaybettıı..allah hepımızıe hayırlı dogumlar nasıp etsın
slm kızlar nabersiniz
nasip kız nikinimi değiştirdin bacım
ama yakışmışta:))
çok üzüldüm raziye başıjn sağ olsun allah ailesinede sabır versin
evetttttttttt çılgınbebek nasılım ama:sm_cool:
çok üzüldüm raziye başıjn sağ olsun allah ailesinede sabır versin
evetttttttttt çılgınbebek nasılım ama:sm_cool:
sagol canım bende bu arada karısıtırdın bırazcık neyse ben nazmıyee
hoşgeldin canıma.s.
haklısın tek çizgiyi bizlerde sevmiyoruz ama alışmadıkta değil
burası umut topiği hepimiz her zaman umutluyuz bazı günler her ne kasdar umudumuzu yitirsekte gelip geçici oluyor çünkü burda hepimiz birbirimiz için dua ediyor sevinçimizi ve kederimizi paylaşıyoruz yani biz burda bir aileyiz
Hımm esmoş pekmez içiim de gerçek pekmezi nerden bulurum yaaa Anadolu yakası pendik tarafında bildiiniz bi yer var mı gerçek pekmez satan bi yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?