kızlar toplayın kendinizi bu kadar düşünürseniz olacağı varsada olmaz
canim senin adet tarihin nezaman? daha dogrusu test yapacagin zaman insallah? inan bende hep isteyenler icin coook dua ediyorum...evin nesesi bereketi huzuru gelecek insallah...
Ayşecim sağol canım inşallah tahlillerim iyi çıkar yarın belli olacak bakalım bu hafta durumum kesinleşse diye bekliyorum sürekli bebeğim yaşıyor mu öldü mü diye beklemek yoruyor insanı. İşyerim rahat benim yoğunluk var ama oturduğum yerde çalışıyorum merdiven bile çıkmıyorum hep asansöre biniyorum herhangi bir şekilde yorulmayayım diye. Bakalım kısmet artık
Allah önce sabır sonra da hamişlik müjdesi versin sana.Biraz rahat olmaya çalış günün geçmeden falan test yapma emi [Herkese merhaba kizlar, nolur bana cok dua edin...surda sayili gunler kaldi...goguslerim cok agriyor yaklasik bir haftadir...heran aynanin karsisani gecip bakiyorum goguslerime,cildirmis gibiyim...nolur dua istiyorum....
ben pek umutlu değilim nigar ama bakalım hayırlısı olsundogru soyluyorsun nasipcim,ama kendime ugras bulamiyorum birturlu...hep aklimda,bide belirtiler gun gectikce artinca heycan dorukta oluyor...bu arada sende cuma gunu insallah hayirli bir haberle donersin...:sm_cool:
selam kızlar varmı sizde bir değişiklik
ben cumartesi adetimi oldum bakalım öteki ay neler olacak:))
gizemcim nasılsın seninle hiç karşılaşamadık uzun zamandır
kızlar toplayın kendinizi bu kadar düşünürseniz olacağı varsada olmaz
hoşgeldin neşe naber hayatım ben sana demedim mi bu maçta fazla faul yapma hakem yoksa seni maçtan atar diye :roflol:
şaka bir yana gülmene sevindim gel eylül gel:teytey:
Herkese tekrar merhabaaaaaaaaaa!!!!hihoyyythihoyyythihoyyyt
nasipcim naber arkadaşım
esma derya merve ayşe gülşen ceren asiş
ismini yazamadığuım arkadaşlar selam
ya bugün kafamı kaldıramıyorum dün bulantıdan öldüm 24 saat bulanırmı bi insan midesi yaa
neden bebeğinin yaşayıp yaşamadığından kuşkulusun?Aksi bir şey mi oldu?İnşallah sağlıklı sıhhatli dünyaya getirirsin.Evde de yorma kendini hani temizlik falan yapayım deme sakın..
Allah önce sabır sonra da hamişlik müjdesi versin sana.Biraz rahat olmaya çalış günün geçmeden falan test yapma emi [
nasipcim naber arkadaşım
esma derya merve ayşe gülşen ceren asiş
ismini yazamadığuım arkadaşlar selam
ya bugün kafamı kaldıramıyorum dün bulantıdan öldüm 24 saat bulanırmı bi insan midesi yaa
nasip kız vallah çok güldürdün beni ya
anam ne yapayım koca azgın:roflol:kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyhihoyyyt
sen ne yaptın kistlerden kurtuldunmu inşallah:CüvCüv:
sinem hoşgeldin hayatım.....
fatoş bişey sorucam.....progestan kullanıyorsun sanırım....ultrasonda ne gibi değişiklik vardı..kanama bölgesini gördün mü.....ne kadar kullanacaksın hapı ve kontrolün ne zaman....biraz bombardıman gibi oldu ama topyekün sorayım dedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?