asiyecim mutlu haberlerle gelirsin inşallahhh...Dualarımız seninle canım...
bu arada papatyacım aramıza hoşgeldin..Bize birazcık kendinden bahsedersen seviniriz..Ben Emel..
esmacım hosbulduk sagolun cok guzel karsıladınız benı
teşekkürlr canımya bu arada isimim derya seninki neumut yaren cım ben dun bı kaynakdan okudum bulursam o sayfayı yıne sıteye atayım bu anne adaylarında olurmus cok normal bı durum hıc kafanı takma umarım cok saglıklı bır gebelık gecırsın
teşekkürlr canımya bu arada isimim derya seninki ne
tesekur ederım emelcım adım almina 26 yasındayım bende bu ayın 18 ınde beklıyorum ıns hamıleyımdır sımdı sıtedekı anne adaylaını ghordum hepsı cok telaslı ama bu normal allah herkeze tatdırsın bunu
günaydınn canımm geldim bende hemen işe daldımgünaydın esma fatoş hamişler burda anlaşılan diğer kızlar ayşe nasip merve aslı asiye gülşen sinem şebnem emel derya uyanamadılar galiba unuttuklarımda herkese günaydın hihoyyyt
sağol cnm iim sende iisin umarımm..kaydirigubbakcemile3kızlar hepinizin günü aydın olsunnn...Umarım herkes iyidir....Esma hoşgeldin...Raziyecim seninle regl günümüz aynı tarih.Sende herhangi bir belirti var mı? Aslıcım Fatoşum deryam siz nasılsınız? Henüz aramızda olmayanlar: Ayse nasip merve gülşen başka kim vardı unuttum şimdi..Sizler nasılsınız?
Sağol canım inşallah
günaydınn canımm geldim bende hemen işe daldım
sağol cnm iim sende iisin umarımm..kaydirigubbakcemile3
asiyecimm ne zaman alcan sonucunu tatlım?
dünürr ya bende hamiş kalayım bakalımçok zorlanmazsam çalışırım diyorum ama çalışmazsamda birbirimize gider geliriz kızlarrrhihoyyyt
merhaba almina ben de yeniyim bu bölümde...
27 yaşındayım ilk bebegimizin anne karnında kalbi durduğu için onu kaybettik ve nasipse bu sefer sağ salim olur bebeğimiz...
benimde bu aralar regli olmam lazım yumurtlama dönemimde bi şey yapmadık ama içimde sanki adet olmayacakmışım gibi bi his var..
günaaydın kızlar:1hug:
esma hayatım gidişin sessizdi ama dönüşün muhteşem oldu özlemezmiyiz kız seni
hiç
emelcim naber canım
derya hayatım yeter artık kendinide bebişimizi de üzme artık seni anlayabiliyoruz ama allahın izniyle birşey olmayacak
asiyecim inş hayatım senden de hayırlı haberler alırız gülüm
papatya aramıza hoşgeldin benim adım nasip te sana papatya mı diyeceğizkaydirigubbakcemile3
raziye nasılsın güzelim
fatoş geçtimi sorunların
seher inş senden de 2 gün sonra müjde alacağız
gülşen hamişim günaydın
aslım sen nasılsın gülüm
mervem günaydın hayatım
geriye kim kaldı ayşeciğim kaldı kız ayşe uyan artık vali konağına vardı
şebnemim yok kız nerelerdesin bakayım
naz&pıtırcık sende günaydın adın nazdı değil mi
simen hayatım uyanamadın mı
sibel nazmiye badegül emel hamişler nerelerdesiniz
çağla ceren esma2 nigar gizem neşem aylin deniz nurten gülcan dilek zeynep ayyyyyyy
unuttuklarım varsa ne olur küsmeyin kafam karıştı valla:roflol::roflol:
derya cnmm bak böle düşünmeye devam edersen korkutugun başına gelcez kızz %100 düşünce gücüü aa lütfen..
naz ve almina hoşgeldiniz aramızaaa:)
bende öyle ya bazen kendimi motive ediyorum %25 tutma şansı var diyorum bazen ama neden olmasın herkesin oluyor diyorum.böle kafam karışıyor gitgide:CüvCüv: ama elbet tutcak gelcek annesinin bitanesi bana :CüvCüv:iyiyim mervecim günümü bekliyorum bakalım..İnşallah olmam diyorum ama Allah hayırlısını versin..
Pıtırcık canım sende hoşgeldin seninle tanışmadık sanırım. Ben Emel.Memnun oldum...:))
Bu arada çalışmayı düşünmeyen kızlar bebişlerimize bakacaksınız o zaman ona göre...Hem süt annesi olursunuz.....Ben bir süre sonra işe dönmeyi düşünüyorum çünkü::::)))))
günaaydın kızlar:1hug:
esma hayatım gidişin sessizdi ama dönüşün muhteşem oldu özlemezmiyiz kız seni
hiç
emelcim naber canım
derya hayatım yeter artık kendinide bebişimizi de üzme artık seni anlayabiliyoruz ama allahın izniyle birşey olmayacak
asiyecim inş hayatım senden de hayırlı haberler alırız gülüm
papatya aramıza hoşgeldin benim adım nasip te sana papatya mı diyeceğizkaydirigubbakcemile3
raziye nasılsın güzelim
fatoş geçtimi sorunların
seher inş senden de 2 gün sonra müjde alacağız
gülşen hamişim günaydın
aslım sen nasılsın gülüm
mervem günaydın hayatım
geriye kim kaldı ayşeciğim kaldı kız ayşe uyan artık vali konağına vardı
şebnemim yok kız nerelerdesin bakayım
naz&pıtırcık sende günaydın adın nazdı değil mi
simen hayatım uyanamadın mı
sibel nazmiye badegül emel hamişler nerelerdesiniz
çağla ceren esma2 nigar gizem neşem aylin deniz nurten gülcan dilek zeynep ayyyyyyy
unuttuklarım varsa ne olur küsmeyin kafam karıştı valla:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?