canım ya hadi gözün aydın umarım kistte sorun olmaz da biran önce hamiş kalırsınnnnna.s.mrb kızlar nasılsınız.çoktandır giremedim kk.ya.ne var ne yok...
bugün eşim sperm testi vermeye gitti.sonuç pozitif eşimde bi sorun yok yani.işallah bu kist başıma iş açmaz da çocuğumuz olur.en azından eşimde bi sorun yok.:sm_cool:
ben geldım kızlar nerdesınız
ben geldım kızlar nerdesınız
canım ya hadi gözün aydın umarım kistte sorun olmaz da biran önce hamiş kalırsınnnnna.s.
Kız kaçak asıl sen nerdesinnnklava:yok kız kıyamam sana canım hamişimmmmmmm eee nasıl gidiyor bakalım bulantıların azalmıştır yeğenimde sende iyisindir inşallah kız özlettin kendiniiiii:1hug:
Bu arada hadi bil bakalım ben kimimmmm:roflol::roflol:
canım ya hadi gözün aydın umarım kistte sorun olmaz da biran önce hamiş kalırsınnnnna.s.
kız kaçak asıl sen nerdesinnnklava:yok kız kıyamam sana canım hamişimmmmmmm eee nasıl gidiyor bakalım bulantıların azalmıştır yeğenimde sende iyisindir inşallah kız özlettin kendiniiiii:1hug:
bu arada hadi bil bakalım ben kimimmmm:roflol::roflol:
hımm tanıdım canım ılgın yani :)))) ben çoktandır takip edemedim canım.kistin gitti demekki.çok sevindim canım benim işallah hamiş olursun...
hoşgeldin emel cim..nerelerdesin umarım ters bir durum yoktur.. nasıl gidiyor? Bebiş iyi mi?
çağlacım gözün aydın..Hadi bakalım çalışmalara devam..Bol şans...
bilemedim kusura bakma bebek iyi bugün 10 haftadan gün aldik bu gittiğim doktor bir ilaç verdi ondan allah razi olsun kusmam durdu eeee sizler ne yaptiniz
hoşgeldin emelciğim nasılsın canım bebiş nasıl bakalım
vallahi büyüyor teyzesi bu sefer gittiğim doktor çok açiklama yapti ben birşey yemediğim için bebek beslenmez diyorlardi doktor dediki 4 aya kadar anne karnindaki yağlar parçalanir enerji ve şekere dönüşşür bebek çok küçük olduğu için beslenir dedi yani 24 saat birşey yemesem bile bebek besleniyormuş
bilemedim kusura bakma bebek iyi bugün 10 haftadan gün aldik bu gittiğim doktor bir ilaç verdi ondan allah razi olsun kusmam durdu eeee sizler ne yaptiniz
emelciğim bu topikde oklavayı en çok kim kullanırsa buda o arkadaşımız işdeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hımm tanıdım canım ılgın yani :)))) ben çoktandır takip edemedim canım.kistin gitti demekki.çok sevindim canım benim işallah hamiş olursun...
selam kızlar ben geldim sositososito ayşem hoşgeldin sefalar getirdin
emelcim sende hoşgeldin bebişmiz nasıl iyi dimi tabi sende iyisin dimi a.s.
çağlacım hoşgeldin eşinin sonuçlarının temiz olmasına sevindim keşke bizimde öle olsa :çok üzgünüm: inşallah bu ay hami kalacaksın güzelima.s.
Kizlar bir arkadaşimdan duydum kisti olanlar elma sirkesi içmeliymiş sirke eritiyormuş
selam kızlar ben geldim sositososito ayşem hoşgeldin sefalar getirdin
emelcim sende hoşgeldin bebişmiz nasıl iyi dimi tabi sende iyisin dimi a.s.
çağlacım hoşgeldin eşinin sonuçlarının temiz olmasına sevindim keşke bizimde öle olsa :çok üzgünüm: inşallah bu ay hami kalacaksın güzelima.s.
kız ben hızlı karıyım bekleyememkız bu ne hız böyle bari benim cevabımı bekleseydin önceklava:
canımsın yaaaaaaa:1hug::içelim:kaydirigubbakcemile5
şimdilik ikimizde iyiyiz bakalım diğer haftalarda ne olacak nasip nerde neler yapar
gerçekten mi duymadım ben ama hemen içerim valla.bugünlerde adaçayı içiyom bol bol.bir de kiste iyi gelen civanperçemli karışık bitki çayı aldım ege lokmandan.iğrenç bi tadı var.onu bile içiyom ya.sirkeyi de içerim valla.yeterki şifa olsun.a.s
kızlar nereye kayboldunuz :dilcikar: kimsenin sesi çıkmıyor:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?