oo merve yarın tam 5 hafta olucak kızlar ben su utrasyonu sıteye koyamam dımı sızede yolardım kese kucucukya 50krs kadar
günaydın kızlarrrrrrrhihoyyythihoyyyt
esmam mervem şebbom gülşenim aylinim razişim aslım rahelim fatoşum günaydınnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
gülbeşekerim önce aminn canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kızını sağlıcakla büyütesin inşallah canımmmmm
seherim benim adetim geçip hamiş olduğunu anlamamdan 2 hafta sonra gözükmüştü canım sakın üzülme o daha minnacık annesi ama hergün büyüyecek sen bile şaşacaksın hızınaaa
alminam gözün aydın canım sen görmüşsün bakıyorummmm
gunaydın bıtanem ama aptal gıbıyım bısey anlamadım kesemın resmı elımde ama bıda ssk gıtmem dogru duzgun dr bıle bakmıyo usten baktı goremedı altan baktı manyak cok acıtı sonra dr ıcerı gırdı ıdralını yap gel dedı amadur usten bakıyım dedı usten bakınca gordu sonra resmını cıkardı 2 hafta sonra kontorole gel dedı offoofff
günaydın kızlarrrrrrrhihoyyythihoyyyt
esmam mervem şebbom gülşenim aylinim razişim aslım rahelim fatoşum günaydınnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3
gülbeşekerim önce aminn canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kızını sağlıcakla büyütesin inşallah canımmmmm
seherim benim adetim geçip hamiş olduğunu anlamamdan 2 hafta sonra gözükmüştü canım sakın üzülme o daha minnacık annesi ama hergün büyüyecek sen bile şaşacaksın hızınaaa
alminam gözün aydın canım sen görmüşsün bakıyorummmm
yani sehercim ben diyim sana kesin erken diye görünmedi senin velet:)))
canımmmmmmm sanada günaydınnnnnnnnna.s.ayşemmmmmmmmmmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnnnnnn...
ya inan birşey anlamadım ama bence de doktorunu değiş derim canım kan testi yaptırmışmıydın Allah korusun burda neler neler duyuyoruz bence sen bugünden özele git ya şimdi bende meraklandım normalde çıkmaması lazım kesenin yani hamişler ses verinnn inşallah bir terslik yoktur canım bebişin küçücük te olsa ordadır ve sana sımsıkı sarılmıştır inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:gunaydın bıtanem ama aptal gıbıyım bısey anlamadım kesemın resmı elımde ama bıda ssk gıtmem dogru duzgun dr bıle bakmıyo usten baktı goremedı altan baktı manyak cok acıtı sonra dr ıcerı gırdı ıdralını yap gel dedı amadur usten bakıyım dedı usten bakınca gordu sonra resmını cıkardı 2 hafta sonra kontorole gel dedı offoofff
doktorda dedi işte daha erken dedi haftaya cuma gel bakcaz gene dedi kısmet kızlar ya evden herkes ardı ne oldu diye onlarda üzülme sakın varsa üzüntüden düşür müşer diyolarsenağlama
kantestınde cıktı hamıleyım ama bu salak dr bısey anlayamadı
neden kimse bana cevap vermiyo
Sabah yaptirdim testi
Iyide canim benimki dr konturolinde yapildi ben bekledim 8:30 kan aldilar 9 :15 sonuc verdiler dr imzasi var acil sonuc icin diyer 3 testi pazartesine attilar
canım benimde gögüslerim şişit sağ kasığım ağrıyodu ama günün geçmeden belli olmaz çünkü adet belirtisiyle gebelik belirtisi aynı hemen hemena.s.
ya nasıl belli oldu hamile olduğun...adetin ne kadar geciktiki...benim adetime 3-4 gün var ama bu ay kasık ağrım akıntım çok fazla oldu göğüslerim hiç şişmez normalde...büyüdüler koyulaştı böle bi acaip oldu :) kasıklarımda belimde ağrı ama 2-3 hafta önce başladı normalde adetten 1-2 gün önce olursa olur...kafam karıştı test yapmaya korkuyorum...sizide böle görünce hevesleniyorum acabamı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?