ben geldım ay mutfak ve oturma odası kaldı temızlenmedık aklım burda kaldı hemen kendıme karpuz arası verdım:teytey::teytey:
kolaygelsin iyi yapmışsın ara vermekle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldım ay mutfak ve oturma odası kaldı temızlenmedık aklım burda kaldı hemen kendıme karpuz arası verdım:teytey::teytey:
kolaygelsin iyi yapmışsın ara vermekle
aminnnnnnn ama hemen kabul etsin ya yeterince beklemedimmi:1hug:kıyamammm canım ya neyse hayırlısıııı allah bı gun dualarımız kabull edecek inşallah
kıyamazsın sen ona ama söz verdi bu sefer yetişecek inşallaha.s.anlaşıldı sende beni önümüzdeki ay yapacaksın teyzoş söyle bebişine zamanında yola çıksın treni kaçırmasın yoksa burda onu teyze dayağı beklerklava:
hah onun 3 4 mesaj sonrasını oku misafir gezdiriyo yazmışım kırıldım şimdi sana sen demedin mi misafirim var giremem belki diyeeeeeeeeecanım arkadaşım 10 sayfadır ilk kez biri beni merak ediyor
gör kız ayşe bak arkadaşıma Çok üzgünüm çoook
ben geldım ay mutfak ve oturma odası kaldı temızlenmedık aklım burda kaldı hemen kendıme karpuz arası verdım:
aminnnnnnn ama hemen kabul etsin ya yeterince beklemedimmi:1hug:
kıyamazsın sen ona ama söz verdi bu sefer yetişecek inşallaha.s.
hah onun 3 4 mesaj sonrasını oku misafir gezdiriyo yazmışım kırıldım şimdi sana sen demedin mi misafirim var giremem belki diyeeeeeeeeeklava:
klava:
gel çabuk benim evide halletklava:esma gelecem dedi ama evi bulamamış:roflol::roflol:kolay gelsin vede afiyet olsun canım:1hug:
ayşeeeeeeeeeeeklava:
klava:
kız ben delı gıbı ev temızlerım sımdı pazartesı tekrar temızlıyecegım utu yapmasını çok severım elıme ne geçtıyse utulerım esım dıyokı bızım utu hıç kapanmıyor 3 kısı olunca 24 saat çalısacak dıyo:sm_cool:
neeeeeeeeeeeeeeeklava:
klava:küstüm işte küstüm küstüm:roflol::roflol::roflol:
kızlar yarın babalar gunu unutmayın
neden küstün :çok üzgünüm:ama benim bu son 2 gün sizin desteğinize ihtiyacım var hayatım bak eşimde bu gece gidiyor yalnız kalacağım:çok üzgünüm:
aha şimdi tam bana lazımsın işte kız 3 haftalık ütüm birikti kociş ütüsüz kotlarla geziyo ama işe gidiyo ya neyse olsun canimmmmm:roflol::roflol::roflol:napim ütüden NEFRET ediyom:roflol::roflol::roflol::1hug:
sekerım esın nereye gıdıyor
nereye gidiyo yine bu en önemli günde yaaaaaaaneden küstün ama benim bu son 2 gün sizin desteğinize ihtiyacım var hayatım bak eşimde bu gece gidiyor yalnız kalacağım:çok üzgünüm:
Allah ıslah etsin seni emi ben şu pantollarla tişörtleri bi ütülesem öpüp başıma koyacam:roflol:çıkartma şimdi başıma iç çamaşırıymış çorapmış aman kociş duymasın ister mister neme lazımmmkız gonder utuluyeyım barı ben pıjama ıç çamasırı çorap hepsı hepsı:sm_cool:
nereye gidiyo yine bu en önemli günde yaaaaaaahep destek tam destek kız bak slogan gibi oldu:roflol:hamişsin sen işte o kadarrrrrrr
klava:
klava:
Allah ıslah etsin seni emi ben şu pantollarla tişörtleri bi ütülesem öpüp başıma koyacam:roflol:çıkartma şimdi başıma iç çamaşırıymış çorapmış aman kociş duymasın ister mister neme lazımmmklava:tamam kız sen kaşındın ver bakim adresini:roflol::roflol:
evet canım bende çarsamba ızmıre gelıyorum ablamın yanına