Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallla insan sinirden meraktan olsamda rahatlasam diyor
senin kaçgün varki
yok gülüm yapmadım limon testi yaptım gene yüzdü namussuzlar:roflol:
kız belkide yerleşme lekelenmen dur bakalım 2,3 güne kadar gerisi gelmezse inş. gelmezz sende yaparsın test nasiptede oldu lekelenme.. buarada bende hiç adet belirtiside yok işin garibi:bbo:
:CüvCüv:hamişsin:CüvCüv:hamişimm unutmaa
sen nezaman yaptın düşüğü belli bir zaman beklemen gerekmiyormu
limon testi nasıl oluyoki kızlar
cnm idrarını bir tasa koyuyosun üzerine limon sıkıosun ve baloncuklar yüzeyde değilde dibe çökmesi gerekiomuş eğer hamişsen ama ben hiç öle görmedim
inan çok haklısın canım...benım arkadaşım gerdek gecesi kaldı:roflol: Bende aylardır deniyorum günleri kaçırmıyorum ama tıkk yoklülülülülülü Allah vermeyince olmuyor işre gerisi boş bence de...
yav bunlar hangi baloncuklar
bir elimde bardak bir elimde limon wc nin yolunu tutmaktan bıktım zaten llimonun kilosu olmuş 4 ytl
walla bugün kısmetse son denemeyi yapıcazbu ay için canım ..ben dün gece artık yazmaya başladım bu ovulasyon hesabına göre yumurtlama haftası içinde hangi günler birlikte hangi günü yumurtlama olarak gösteriyo not düşmeye başladım ..bizim bu ay korunmadığımız 2.ay geçen ay sanırım yumurtlamayı kaçırdım.eşim..şaşkın sanıyordu ki yumurtlama döneminde hemen tutabilir bu kadar meşakatlimiymiş bu iş diyor ....:)) bakalım eğer tutarsa haftaya bazı belirtiler olur 5 ağustos regli tarihime geliyor şaşmazsa..:)
yengem 6 yıl hapla korundu hamile kalmayı planlamadan 6 ay önce bıraktı ama 3 ay denedi tutturamadı rahim anca kendine geliyormuş falan...reglisi 4 gün geçtikten sonra kan testi ile öğrendi sonucu ..regl tarihime 3-4 gün kala sanki regl olucakmışım gibi kasıklarımda ve belimde ağrı oluyordu ama regl ağrısından bile fazlaydı sancısı diyor..
haa..bir de kendisi ebe-hemşiredir..sordum ne kadar sıklıkla birlikte olmak gerekir hani gün aşırı mı diye..walla doktoru ona demişki yumurtalama haftanda hergün birlikte olmaya çalışın ..çok zor bi iş...ama günü kaçırmamak iiçn gerekliydi dedi..o ay tutturmuşlar
...çok çalışmak gerek çokk...:sm_confused:
yaaa kızlar limon alacağınıza gidip test yapsanıza...Zaten bende anlamadım tortumu baloncuk mu? Derya hadi bizi geç daha günümüz gelmedi. sen hala ne diye bekliyorsun git bi test al sende kurtul bizde..Meraktan çatlayacağımıza olan teste olsun :)))))))
Mervecim kalbimden gecen keşke gerçek olsa...Hani farklıymış hissedermişsin ya ben birşey hissedemiyorum..Sadece düşününce kalbime ince bir sızı gelip saplanıyor..acısı yaş olup akıyor...
Neyse Allah kısmet etmezse yapacak birşeyim yok...
yaaa kızlar limon alacağınıza gidip test yapsanıza...Zaten bende anlamadım tortumu baloncuk mu? Derya hadi bizi geç daha günümüz gelmedi. sen hala ne diye bekliyorsun git bi test al sende kurtul bizde..Meraktan çatlayacağımıza olan teste olsun :)))))))
Mervecim kalbimden gecen keşke gerçek olsa...Hani farklıymış hissedermişsin ya ben birşey hissedemiyorum..Sadece düşününce kalbime ince bir sızı gelip saplanıyor..acısı yaş olup akıyor...
Neyse Allah kısmet etmezse yapacak birşeyim yok...
canım geçtiğimiz ayları tamam saymıyorum ama inan ben 2 aydır sürekli çalışıyorum...:roflol: ama olmayınca olmuyor işte... Çalışanın görür derler ama beni es geçiyor nedensenaniknanik
emelim doğru diyorsun allah yazmışsa zaten kimse bozamaz bizde dua etmekten başka bişi yapamıyoruz.. senin miydi kayınvaliden sorun sendedir diyen allahım onu utandırsında olsun bebeğinn inşş..[/QUOTE
evet canım benım kayınvalidemdi..Direk suçlama şeklinde değil yaptığı ama imalı konuştu birkaç kere..Onunda benden çok istediğine eminim..İnşalllah fazla beklemeyiz canım hiçbirimiz..