my life esma-memo sizler yenisiniz galiba hoşgeldiniza.s.
hoşbulduk canım..:içelim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
my life esma-memo sizler yenisiniz galiba hoşgeldiniza.s.
günaydınn kızlar miraç kandiliniz mübarek olsunn..
emel ben dün test yaptım okudun mu negatif
sabah işlerini toparlıyordum canlarım......nasip,şebnem hoşgeldiniz kızlar.....
hoşbulduk gülşen nasılsın hayatım
kız gülşen anlatsana hiç anlatmıyosun yaa ilk günleri annenler kayınvalidenler vs kimlere söylediniz nası söylediniz nasıl sevindiler
:çok üzgünüm: öylemi canım çok üzüldüm allah rahmet eylesin benimde babam rahmetli. üzdüysem kusura bakma canım. allah kayınpederinle kayınvalidene uzun sağlıklı ömürler versin canım a.s.
sağol canım iyiyim çok şükür.....sen nasılsın
ne kazası kız allah allah dikkat et kendine koyverme gülüm bak aslan gibi oğlun var çok şükür onu düşün deluuuu dayak istiyon galiba sen. ayşe gel kız döv şu nasipi
nasıl olayım gülşen yıkılmış bir durumdayım dün nerdeyse kaza geçiriyordum allahtan o olayın şoku oldu da kendime geldim bugün daha iyiyim
şimdi gördüm canım...Ama gelen giden yok henüz sende...:dance: Cuma günü yapacağım demişsin diğerini..İnşallah hamile çıkarsın..Ben yine maalesef kartı gördüm..senağlama
esma ayşe merve gülşen şebnem derya emel ve diğerleri nerdesiniz yaaaaaaaa
nasipçim üzülme canım deryacım tebrik ederim tatlım sende bizdensin demek ya kıslar okadar çok kaynatmışsınız ki zor okudum esmacım geçmişi okurken gördüm rahatsızmışsın canım nasıl oldun asiyem lekelenmeler ne alemde gülşencim nasılsın ılgıncım testi çok erken yapıyorsun canım bekle geçsin bi ozaman yaparsın gülşencim hamişlik nasıl canım haberi kocişine nasıl verdin ay kızlar ben sizi çok özlemişim ya dün evdeydim ama gelen giden oldu pek giremedim siz olmadan 3 koca gün geçti bugn yanınızdaım ama uyumazsam tabi çok güsel yağmur var ve benimde uykum geldi
sonucu aldığımda eve geldim uzandım biraz sonra telefon geldi oğlanın kulübünde toplantı varmış oraya gidiyordum ama dalmışım gelen arabayı görmedim allahtan arabanın frenleri sağlammış bir adım daha atmış olsaydım şuan belki burda olmazdım neyse kenime geldim
allah korumuş nasip yani. mervecim inşallah o güne kadar kart gelmez hayatım. gelmesse teste gerek yok bitanem zaten hamişsin.
sonucu aldığımda eve geldim uzandım biraz sonra telefon geldi oğlanın kulübünde toplantı varmış oraya gidiyordum ama dalmışım gelen arabayı görmedim allahtan arabanın frenleri sağlammış bir adım daha atmış olsaydım şuan belki burda olmazdım neyse kenime geldim
çok geçmiş olsun canım......hani başımıza bişeyler geldiğinde bundan daha büyük üzüntü olamaz deriz ya kendi kendimize.....aynı şey benim başımada geldi....annemi kaybettikten sonra hep aynı şeyi derdim."allah beni en zor şeyle sınıyor,daha büyük acı olabilir mi tanrım derdim.....ve annemi kaybettikten 26 gün sonra 3 kardeş feci kaza geçirdik kendi arabamızla....araba pert olmuştu tabiri caizse....anladım ki biz hep sınanıyoruz,rabbim dayanamayacağın yükü yüklemiyor.....bunları rahatlatmak adına söylemiyorum....Allah sana,eşine ve yakışıklı oğluna uzun ömürler versin.......