Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya bende de kist var sendeki de mi çikolata kistiydi.ne güzel hamişsin şimdi.ben sol ve sağda 1.5-2 cm civarı birer tane var.ama doktor şu anda zararı yok dedi.seninki nasıl oldu canım ya .:çok üzgünüm:
nasipçim canım neden yoksun sen listede
aşk olsun merve ben karabatak mıyım gelmeyeyim de size uğursuzluk gelmesin o zaman
ama sen beni çok üzdün tamammısenağlamasenağlamaama beni hiç merak etmemişsiniz bu kızın morali bozuktu neler yapıyor acaba diye hele esma tamamen boşladı beni
kız karabatak dememin nedeni bir geliyorsun bi gidiyorsun topiğe ondan dedim uğursuzluk nerden çıktıŞeniz
kıız ben bu zamana kadar kadar hangi lafına kırıldım aşk olsun ama özellikle senin merak etmeni beklerdim neyse sen git yeğenimi doyur sonra konuşuruz:1hug:ama sen beni çok üzdün tamammısenağlama
sana yazsam belki seni kırabilirim diye sessiz kalma hakkımı kullandım bende bu kadar bu rarada hoşgeldin
ve ben acıktım yemeğe gidiorum
en büyük uğurumuz olan nasipe olumsuz bişey düşünmek mümkün mü?
dualarla listesi yinelenen kaç topic var ki allahaşkına....
sen aynı zamanda bizim liste annemizsin....
ne bileyim kız karabatak genelde uğursuzlara söylenirsenağlama
aaa.şekerim beni sildin mi listeden
ya kasığımdan bir sancı girio bacağıma vuruyor ne demek bu arkadaşlarrr noluyoo bana
hamilesin bebek yerleşiyor demek:teytey:
hamişsin merve hamişsin hamiş hamiş :dance: :dance: :sm_cool: :sm_cool:
bende hamişim hamişş banane banane hamişim işteeee
yaaaa gerçekten öyle mi düşünüyosun yoksa bu bir temennimiiii sırnaşık şey dermişiiiiiiiiiim :roflol:
gerçektennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:dance::dance: