Günaydın aylin iyi insan lafının üstüne gelirmiş derler....az önce ismin geçtide
hihoyyyt evet canım biraz önce okudum.
kalp kalbe karşıymış demek ki:)
nasılsın şekerim, bi sıkıntın yok di mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın aylin iyi insan lafının üstüne gelirmiş derler....az önce ismin geçtide
deryacım, nasipcim, gülşencim, asişcim, esmacım, dilekcim, razerscim, cerencim, mervecim canlarım hepinize günaydıınn.. (unuttuğum varsa oklavalar gelicek mi)
bir türlü ağzımın tadıyla yazamadım buraya kaç gündür. sohbet etmek istiyorum kocişim izinde uyanıyo kahvaltı yapıyoruz dışarı çıkıyoruz gecenin yarısı geliyoruz.
bir türlü denk gelemedik.
dün gecede çok geç yatmama rağmen bu saatte uyandım ki arkadaşlarımla sohbet edeyim diye.şimdi okim biraz geçmişi bakim yeni haberler var mı?
günaydınn canım iyi yapmışınnn ben pek yazamıyorum işlerden amakaydirigubbakcemile5
yaaaa beni unuttunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5
deryacım, nasipcim, gülşencim, asişcim, esmacım, dilekcim, razerscim, cerencim, mervecim canlarım hepinize günaydıınn.. (unuttuğum varsa oklavalar gelicek mi)
bir türlü ağzımın tadıyla yazamadım buraya kaç gündür. sohbet etmek istiyorum kocişim izinde uyanıyo kahvaltı yapıyoruz dışarı çıkıyoruz gecenin yarısı geliyoruz.
dün gecede çok geç yatmama rağmen bu saatte uyandım ki arkadaşlarımla sohbet edeyim diye.şimdi okim biraz geçmişi bakim yeni haberler var mı?
hihoyyyt evet canım biraz önce okudum.
kalp kalbe karşıymış demek ki:)
nasılsın şekerim, bi sıkıntın yok di mi?![]()
günaydın canıma.s.a.s.
senağlama yaaa işte bundan korkuyoddduuumm..
canım benim, nolur kızma acemiliğime ver yoksa unutmazdım..
nasılsın şekerciiimmm, bu ay çalışmalar tam gaz di mi:)
benimde öyle olucak, eşimde izinde ona çok ii bakıyorum ki güzel verim alalım diye sositososito
nasipcimm, adetinin olmasını bekliyosun di mi?
inşallah en kısa zamanda düzene girersinde umudumuza kavuşuruzz..
bende iyiyim tatlım
ya iş ilanlarına bakıyorum aklıma yatan bi kaç iş var onları kaydediyorum..
haftayada ücretli öğretmenliğe başvurucam
hafta sonu evde olabileceğim iş olsa çalışırım belki
ben şimdiye kadar çalışırken hep dersanede cumartesi pazar çalışıyordum da
çok şükür canım hiç bir sıkıntım yok çok şükür....hamişlikten kaynaklı mide bulantılarını sıkıntıdan saymıyorum artık....veren mevlama şükürler olsun...zaman geçsin cumartesi gelsin göreyim istiyorum bebişimi veya kesesini...artık orda ne varsa:1rolleyes:
inşallah gönlüne göre bir iş bulursun canım bulursun canım
Kizlar ya disim agriyo hamileysemde bu dis beni mafeder 9 ay boyunca
saatlerdir siteye giremedim ya sinir oldum allah allah