Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar nasılsınız geldim birazdan yemeğe incektim ama bi bakim kızlara dedim .
aylimcim hoşgeldin.
sinemcim inşallah kalbine göre bir iş bulursun canım işe alışan bir insan evde zor duruyo ya ben bazen ctesi pazar bile can sıkıntısı çekiyorum
aslım sen nasılsın
valla ben bilmem sinemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hihoyyytvalla ben bişey yapmadım he
bilmem valla neden oluyor siteye girdim ama topiği açamadım bir türlüinş hamiş kalırız bu ay aylincim inş olur canım evet esma casnım ya bende gfiremedim az önce neden böyle oluyor.
sağol canım kısmet ya çokta önemli değil
uf ya demin annemi aradım
beli tutulmuş kalkamıyomuş yataktan babam varmış yanında bende uzağım moralim bozuldubenneyaptımki
valla ben bilmem sinemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
bilmem valla neden oluyor siteye girdim ama topiği açamadım bir türlü
merhaba kızlar nasılsınız geldim birazdan yemeğe incektim ama bi bakim kızlara dedim .
Aylimcim hoşgeldin.
Sinemcim inşallah kalbine göre bir iş bulursun canım işe alışan bir insan evde zor duruyo ya ben bazen ctesi pazar bile can sıkıntısı çekiyorum
aslım sen nasılsın
ay çok üüldüm tatlim ya çok gemiş olsun
ben geldim kızlarrrrrrrrsenağlamasenağlama
benim iş yine yattı malum hemde beklediğimden çok erken neyse 2 gündür giremedim malum site yine uçmuş girdiğimde de yazmadım malum nedenden ama bakıyorumda kimse beni merak etmemişşşşşşşşklava:
klava:
klava:
Neyse ben yinede yazam belki merak neyin eden olur arada nerede bu ayşe diye ismimi unutmadıysa halaaaaa saymıyorum da sizi hepinize teker tekerklava:
klava:
gamyoncuiremsu:dilcikar:
ben geldim kızlarrrrrrrrsenağlamasenağlama
benim iş yine yattı malum hemde beklediğimden çok erken neyse 2 gündür giremedim malum site yine uçmuş girdiğimde de yazmadım malum nedenden ama bakıyorumda kimse beni merak etmemişşşşşşşşklava:
klava:
ay kız olurmu yaaaaaaaaa sensiz olurmu
oklavasınıda alırmış hemen eline kaydirigubbakcemile
olsun kız gene de olsun
kizlar bieri aydinlatsin beni aaaaaaaaaa herkez slm kelamda bide cvp yahu
ben burda uslu uslu giriyom siteye yaaaaawwww
allah korusun site çökse benden bilcen dimi kızmirmirmirmir
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3galiba sen yaptın bunu hep sitenin göçtüğü saatler girerek
ben yemeğe gidiyorum kızlarrrrr
kızlar ben geldim...ne çok kaynatmışsınız..sabah herkes buradaymış ne güzel....ben geç kaldım belli...:a015: Yemekte olan hamişlerimize afiyet olsun...cokacimcoook yemekte olmayanlar siz nerdesiniz...