Sinemcim hadi geçmiş olsun canim buarada bişey sorucam bu takvimlerimizde yumurtlama günümüz geldikçe ilerliyomu simgeler yoksa yenilemekmi gerekiyor
canım reglden sonra yenilemek gerekiyor ama şu an seninki güncel zaten...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinemcim hadi geçmiş olsun canim buarada bişey sorucam bu takvimlerimizde yumurtlama günümüz geldikçe ilerliyomu simgeler yoksa yenilemekmi gerekiyor
yok canımm küsmem ben öle herşeye kız bebiş üzülmesin üzülme sende annesihihoyyyt ben de başlıyom sıkı bir halde kısmet gell bebekk gelll diye çağırcam![]()
canım reglden sonra yenilemek gerekiyor ama şu an seninki güncel zaten...
Arkadaşlar ben sevcan.aranıza katılıp bi duacınızda ben olmak istiyorum.
benimde yumurtalıklarımda bir problem var. az çalışıyormuş.Bende bebeğimi artık içimde olduğunu bilmek istiyorum ama işte bizimde kaderimizde buda varmış.Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olur elbet.Sabırla bekliyoruz bebeğimizin hayatımızı paylaşmasını:Saruboceq:
arkadaşlar bu güzel yaklaşımınızdan dolayı çok teşekkür ederim.bundan sonra sizlerleyim.
Umudum tabiki var sizlerle dahada çoğalacağına eminim.
4 aydır bekliyorum bende. umarım bu ay tuttururuz hepimiz. Rabbim isteyen herkese nasip eylesin. amin.
iyi geceler canımcım.
gece kuşu olarak ben varım :)
nasılsın?
iyiyim canım sen nasılsın
kaydirigubbakcemile3 saol nasipcim bende iyiyim.
sabah geç kalkıyorum işte böle akşamda uykum gelmek bilmiyo.
bi yandan kitap okuyorum bi yandan nete takılıyorum..
çalışırken ne kadar düzenliymişim meğerse, hep şikayet ederdim oysa ki.
sen çalışıyo muydun nasipcim?
evet tercümanlık yapıyordum özel bir şirkette malum günlerimi doldurunca yeter artık çalışmayacağım dedim atakanın derslerini çok etkiledi benim çalışmam
ben çok erken pes ettim galiba çalışma hayatından.
3 ay oldu ama şimdide bırakmasaydım daha mı iyi olurdu acaba diyorum.
oğlunu yetiştiriyorsun, derslerine yardımcı oluyosun ne kader güzel.
Allah oğlunu sana bağışlasın nasipcim.