amin canım sağol
onun geleceği ama oda bana fazlasıyla gurur yaşatıyor
allah sizlerede benim oğlum gibi bir evlat verir inşallah
aminnn , inşallaah :Saruboceq:
ben çıkıyorum nasip..
iyi geceler yarın görüşürüz.. a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım sağol
onun geleceği ama oda bana fazlasıyla gurur yaşatıyor
allah sizlerede benim oğlum gibi bir evlat verir inşallah
her zamanki gibi açılışı yapayım dedim sabah sabah....herkeslere günaydın kızlar......gününüz aydın, vereceğiniz haberler muhteşem olsun.......
her zamanki gibi açılışı yapayım dedim sabah sabah....herkeslere günaydın kızlar......gününüz aydın, vereceğiniz haberler muhteşem olsun.......
deryacığım hamişleri korkuturlarmış hayatım bende kötü rüyalar gürüyordum şimdi yatağım başına yakın bir yere KURANI KERİM koydum bence sende öle yapya kızlar bugün kötübir rüya gördüm rüyamda bebeğim karnımda ölüyordu okadar korktumki
kalktım hala kendşme gelemedim ayy allah korusun ya
Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin canım.
Deryacım rüyaların tersi çıkarmış üzme kendini...
günaydın güzellik sabahları ilk ben mesaj atardım sen beni geçtin bendemi evde girsem ne senle yarış yapsakkaydirigubbakcemile3
kızlar herkese günayyydııınnnna.s.
Günaydınnnnnnnnnnnnnn......... Ben geldimmmmm........Bütün anniş ve anniş adıylarına mis kokulu günler......................hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydın millat nasılsınız
sen uyu esmacım ben sabah kalktığım vakit bir daha uyuyamayınca açıyorum yoksa özellikle ilk mesaj benim olsun demiyorum yani şekerim....mesela cumartesi yine sen atarsın çünkü ben kalkmam....yok yok kalkarım belki bende bebişimi görcem o günhihoyyyt
deryacığım hamişleri korkuturlarmış hayatım bende kötü rüyalar gürüyordum şimdi yatağım başına yakın bir yere KURANI KERİM koydum bence sende öle yap
hadi ya allah allah
sen uyu esmacım ben sabah kalktığım vakit bir daha uyuyamayınca açıyorum yoksa özellikle ilk mesaj benim olsun demiyorum yani şekerim....mesela cumartesi yine sen atarsın çünkü ben kalkmam....yok yok kalkarım belki bende bebişimi görcem o günhihoyyyt
günayfın fatoş hoşgeldin sanada günaydın
günaydın derya gördüğün rüyayı hayra yor sanırım endişeli yatıyorsun ama bu bebişe bişey olmayacakkaydirigubbakcemile2
alabamaaaa kız nerdesinnn 2gündür yoksunn aaa çatlattın bizikaydirigubbakcemile