- 31 Temmuz 2008
- 147
- 0
- 116
aramıza hoşgeldin benim adım nasip ya senin?
Benm adım da sevcan. memnun oldum.hihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aramıza hoşgeldin benim adım nasip ya senin?
günaydın asiye,nasip gülşen ,esma,merve,derya,şebnem,ceren,fatoş herkese günaydın unuttuklarım varsa kusura bakmayın gününüz güzel aydın olsun hihoyyyt
unutmadık herhalde önce fırça atayım dedim ondan sonra kutlayacaktık
ama sen süprizin afedersin içine ettin kız
NEYSE NİCE GÜZEL VE MUTLU YILLAR GEÇİRMENİ DİLERİM ŞEBNEMCİMŞeniz
DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN
iyiki doğdun şebo yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur tabi birde bebiş getirsin
günaydın asiye,nasip gülşen ,esma,merve,derya,şebnem,ceren,fatoş herkese günaydın unuttuklarım varsa kusura bakmayın gününüz güzel aydın olsun hihoyyyt
bende memnunBenm adım da sevcan. memnun oldum.hihoyyyt
bilenler bilmeyenlere öğretir hayatım bilmeyenler sorarsa
günaydın nasipciğim nasılsın hayatım
şebbom güzelim doğum günün kutlu olsun allahım bu mutlu gününde seni daha çok mutlu etmek için bir tane bebiş versin sana amiiiinnnn:Saruboceq::Saruboceq:
Bir yil daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes ayni seyi yasiyor. Bu yilin sonunda geriye baktiginda umarim "harika bir yildi" dersin.. Dilegim bugün diledigin tüm dileklerinin gerçek olmasi. Gelecegini olusturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek sekilde olsun! Belki yaninda degilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaslara.
doğum günün kutlu olsun şebnemcim nice güzel yılları bebişlerinle geçirmen deileklerimle hadi bakalım bu ay pembeye boya ismini inşallah canım:içelim:kaydirigubbakcemile3
![]()
mutlu yıllar kız
raziş beni unutmuşsun ama olsun günaydın tatlım hoşgeldin
Bu arada günaydın. Nasip bişi sormak istiyorum şu alttaki takvimi nasıl yapıyorsunuz.yardımcı olursan çok sevinirim.kaydirigubbakcemile5
Doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara..ŞEBOO
günaydın raziyeciğim nasılsın hayatım
canım kusura bakma seni unutmam imkansız aynı günde evlenmişizkaydirigubbakcemile3
sanda günaydın canım nasılsına.s.
hayatım bana regl tarihini döngünü verirsen eğer hemen gönderebilirim yada
http://lilypie.com/ burdan kendinde yapabilirsin
regl döngüsü derken en son başlangıç ve bitişmi canım