Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyumuşum be ya tel çaldı uyandım
ayy gene basladı bulantılar
kız inşallh kimsenin bebişinebişey olmazda sağlıcakla kucağına alır
bu arada esma nasip ayse nerde bunlar
kızlar günaydın hepinizi çok öpüyorum. dün akşam harika bir doğumgünü geçirdim çok eğlendik yedik içtik. bugün akşamda kuzenimin doğumgünü o da bugün evleniyo aynı zamanda koştur koştur bi haldeyim yani.
derya ben sana bişi söyliyimmi bence senin kocan seni seviyo çocuğunuzun olmasını da istiyo ama hayal kırıklıığı yaşamamak için sana belli etmiyo. bebiş gelince o da rahatlayacak bak görürsün. herşey güzel olacakkkkk
.
güle güle aslı iyi eğlenceler iyi tatiller.
esmam gülşenim mervem nasipim emelim raziyem nazmiyem sinemim asiyem esmam ayşem nasılsınız kızlar yeniler var galiba hoşgeldiniz neşeli uğramış dün kaçak. eee varmı gelişme kimin günü bugün
kaydirigubbakcemile3 merak ediyoruz işte ne varki özelde mi gidiyorsun dr a eğer öyleyse daha fazla ilgilenmesi gerekir seninle.bazıları için inşan yaşamı çok basit işini yapıp parasına bakıyor kimiside can bu ne pahasına olsun elinden geleni yapıyor işte
özele gidiyorum canım ya muayenehaneye kadın 70 ytl alıyo ama az para alıyormuş o yüzden herhalde fazla sorulara muhatap olmayı sevmiyo. aceleci olmayın diyo. Ama korkuyoruz sonuçta 10 çocuk doğuırmadım ya şimdiye kadar zaten bi tecrübesizlik var yani
özele gidiyorum canım ya muayenehaneye kadın 70 ytl alıyo ama az para alıyormuş o yüzden herhalde fazla sorulara muhatap olmayı sevmiyo. aceleci olmayın diyo. Ama korkuyoruz sonuçta 10 çocuk doğuırmadım ya şimdiye kadar zaten bi tecrübesizlik var yani
güle güle aslı iyi eğlenceler iyi tatiller.
esmam gülşenim mervem nasipim emelim raziyem nazmiyem sinemim asiyem esmam ayşem nasılsınız kızlar yeniler var galiba hoşgeldiniz neşeli uğramış dün kaçak. eee varmı gelişme kimin günü bugün
asiş canım benim kader arkadaşım dr bana bol su iç dedi sen içiyormusun eğer içmiyorsan iç canım bence soğuk su istiyor canım soğuk kola falan ama annem başımda ya izin vermiyor..
nasıl olur ya ssk falan varsa (nerde yaşadığını bilmiyorum ama ) katkı payı ödeyip görünüyoruz biz.bide 70 ytl ni alıyormuş bizim buralarda 65 ytl bir özel muayene normalde dr odasında özel ilgilenip usg ye falan kendi bakıyor bence dr da var bişey:1hug:
Buralarda da var ssk anlaşmalı doktor ama insan güvenemiyo etrafta sordum hiçkimse beğenmiyo. Benim doktorum hani cevap falan fazla vermiyo rahat davranıyo ama en azından olumsuz değil yani genellikle verdiği kararlar doğru çıkıyo ben evliliğimin ilk aylarında başladım ona . Ve bizim ailede herkes ona gidiyor kime ne dediyse doğru çıktı analizi iyi yani tecrübeli kadın sadece işte fazla ilgili olmuyo soruyosun üstünkörü cevaplıyo ama işinde iyi o yüzden devam ediyorum ona.
günaydınj kızlar
hayırlı cumalar
kız gülşen ben sizi işletecektim hemen yazmışsınkötükedihüso
deryacım ve şebnemcim sırf siz bizi merak edip sormuşsunuz tşk ederim
merve esma ayşe asiye nazmiye esma fatoş aslı sinem raziye badegül ve diğer bayanlar hepinize günaydınlara.s.
günaydınlarrrrrr
klava:bu nasipin nikini beğenip benimki için yorum bile yapmayanlaraaaa hıh:dilcikar:
klava:
klava:bu bana rağmen umudunu kaybetmek üzere olan hamişlereeeee
klava:
klava:bu bahanelere sığınıp bu ay boş geçti diyenlereeee
a.s.a.s.bu relax hamişlere
ee daha kim kaldıııııııııCADIARZU
unutmayın hepimiz hamişizzzzz hatta ben 3. keredir üstüne gördüğüm halde sizden daha hamişimmmmmmmm:roflol:
günaydınj kızlar
hayırlı cumalar
kız gülşen ben sizi işletecektim hemen yazmışsınkötükedihüso
deryacım ve şebnemcim sırf siz bizi merak edip sormuşsunuz tşk ederim
merve esma ayşe asiye nazmiye esma fatoş aslı sinem raziye badegül ve diğer bayanlar hepinize günaydınlara.s.