anam sen cetvelde 40:haftaya gelmişin dikkat et pc basında doğurmayasın
yoksam sen hamilesinde bizimi kandırıyon
deryacım dikkat edersen orda 16.08 e 8 gün kaldı diyor:roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam sen cetvelde 40:haftaya gelmişin dikkat et pc basında doğurmayasın
yoksam sen hamilesinde bizimi kandırıyon
zuzu kanda gebelik mi soruyosun onu soruyosan zaten ucuz ben 12 YTL'ye yaptırmıştım
KIZLARRRRRRR KAN TESTİ SONUCUMU FAKSLADILAR...!!!
NEGATİF:)))) ay sinirlerim bozuldu..ama neyseki öğrendim belkide adetim da böyle kafama takmaktan gelmiyor...
.varya her türlü belirti takip hikayee..ben size söyliim..olacağı varsa olur diyorum artık..bu ayın 15 inde tatile çıkıyorum ve koyveriyorum bu işi takip etmeyi..hay Allahım ya şaka gb..HCG 1 yazıyor sanki karne gb bişi bu test:))..sınıfta kalmışım gb
neyse kızlar hayırlısı olsun hepimiz için herşeyin zamanı var demek ki... ilk ayımdı..cortladık.bakalım ne olacak..
şimdi çıkıyorum kızlar ...yarın girip okucam yazdıklarınızı SEVGİLERRR..
ya üüüfff kimsecikler olmuyo ben gelince..
eşim izinde bütün düzenimiz altüst oldu:)
yarasa gibi oldum gece burda oluyorum o zamanda kimse olmuyoo.:)
bende oyleyim canim yalniz degilsin benimde geceleri kimsem yok ayniyiz yania.s.
doğru diyorsun canım zaman bırakmak lazım aslında ama insan engel olamıyor hemen olsun istiyo içim bir yandan:1hug: sen nasılsın pınar ?
hehehe benim adetime 1 gün kaldı
bakalım ne olacak flaş flaş flaş
tabiki şiddetli bir ağrı sonrasında kanamam olacak:)))
Kızlar benden sizlere bir tavsiye kesinlikle ağır olmadığını düşündüğünüz şeyleri dahi kaldırmayın.Dün öğle saatlerinde ablamın bebişleriyle oynadım,biri 1 diğeri 4 yaşında dünya tatlısı melekler.4 yaşındaki yeğenimi arabada kucağıma oturttum,karnımdan az aşağıda bacağımın üzerinde oturuyordu ama yine de birden rahatsızlık hissettim.Pek önemsemedim arabadan indikten sonra da küçük olan 1 yaşındaki yeğenimi hoplattım zıplattım oynadık biras.ve akşam saat 00:00 da sancıyla birlikte kanamam oldu doğru fatih madical park'a hemen ultrasona girdim düşük tehlikesi dedi doktorum.Progestan verdi ve istirahat önerdi.Anlayacağınız az daha (bu arada kaç haftalık olduğunu p.tesi ultrasona girip öğrenecektik ama bu sayede öğrenmiş olduk) 5 haftalık fasulyemi kaybediyordum:1no2::1no2::1no2: sakın ha sakın bişiy olmaz demeyin kızlar(!)onlar o kadar narin ki.ve ben maalesef istirahat edemiyorum çünkü çalışan bir anneyim![]()
canım işemi geldin yaniiii aşk olsun sana insan izin almazmı böyle birgünde tam dayaklıksın seni saçından sürükleyip eve götürmek gerekkaydirigubbakcemile canım kendine dikkat et izin al git eve yarında pazar yarında dinlenirsin nasıl işe gelebildin anlamıyorum seniiii:mymeka:
çünkü patronumun hamileliğimden haberi yokuzun bir süre söylemeyi düşünmüyorum.bu işyerime başlayalı 8 ay oldu patronun karşına geçip ben 5 haftalık hamileyim diyemem ki.benim en az 4-5 ay daha çalışmam gerek.ama bu durum öğrenilirse kibar bir dille işime son verilebilir.bu riski alamam :1no2::1no2::1no2:1 yılım dolsun en azından doğum izni hakkım olur:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: