- 29 Temmuz 2008
- 2.254
- 2.606
- 333
Aylincimm canım nasılsın
kırmızı kartı şimdi yedim canım...:))
NASİPCİM YENİ TARİHİMİ VERİYORUM 8 EYLÜL HADİ HAYIRLSI
Kırmızı kart he:1hug::1hug::1hug:ilahi güldürdün beni valla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aylincimm canım nasılsın
Kırmızı kart he:1hug::1hug::1hug:ilahi güldürdün beni valla.
evet canım :)oyun dışı kaldık bi süre..ama maçlar devam ediyor..canım sen de üzme kendini..endişe stres yok...
aslında çalışman kötü olmuşş..keşke uzanabilsen..en azından eve gidince..iş falan yapmamaya çalışş..canım geçmiş olsun
Saol canım teşekkür ederim.:1hug:Sende bu ay stresten uzak dur sahaya çıkarken kazanmak için değil eğlenmek için :sm_cool:çık sonuç zaten galibiyet olacak göreceksşnkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
hamişlerr..bebişlere..iyi bakın..
ben kaçıyorum kızlar iyi tatiller..
sevgilerr
hamişlerr..bebişlere..iyi bakın..
ben kaçıyorum kızlar iyi tatiller..
sevgilerr
merhaba kızlar nasılsınız
bensize demedimmi eşimin tavrı cumartesi belli olur diye
oldu
işte
doktora gittik
bebeiş çok güzel gelişor dedi
kalp atışlarını gördüm
amma kocama gelince surat çarşamba ppazarına döndü
yine başladık anlıycanız ya ben ne kadersizim ya
ya nerdesiniz kızlar neden bişey yazmıyorsunuz
çok kötüyüm
ya of yine basladık hersey aynı işte ne olacak ben biliyordum
aa derya hanım yine hamilesiniz
ben neden sevinmiyorum yine eski meseeler acılıyor ya ben ne yapacağım yine konuyu ta evliliğimizin gerçekleşmesine getirdi ya valla bıktım şimdi ben ne yapım ne diyorsunuz allah aşkına bi fikir verin neolur
Aylincimm canım nasılsın
merhaba kızlar...doktordan geldim.....keseyi,beppemi,kalp atışını herşeyi gördüm......harika bir duygu.....yalnız kesenin biraz yanında ufak bi kanama olmuş....progestan verip dikkat etmemi söyledi....sevinçliyim ama buruk birazcık:)) rabbim bana bağışlasın inşallah...maşalllah barekallah...merak eden canlarıma selam olsun...esmacım,mervecim.....çok sağolun kızlar.....
neyse birazdan gelir çıkarım bernyandım varya bliyom
mahvoldum ben yine burnumdan getirecek yine aynı şeyleri bozuk kaset gibi tekraralayacak yine beni strese sokacak ooof of
merhaba kızlar...doktordan geldim.....keseyi,beppemi,kalp atışını herşeyi gördüm......harika bir duygu.....yalnız kesenin biraz yanında ufak bi kanama olmuş....progestan verip dikkat etmemi söyledi....sevinçliyim ama buruk birazcık:)) rabbim bana bağışlasın inşallah...maşalllah barekallah...merak eden canlarıma selam olsun...esmacım,mervecim.....çok sağolun kızlar.....
neyse birazdan gelir çıkarım bernyandım varya bliyom
mahvoldum ben yine burnumdan getirecek yine aynı şeyleri bozuk kaset gibi tekraralayacak yine beni strese sokacak ooof of
bak derya allah korusun o bebişe birşey olacak ilk senin karşında beliririm ona göre bunu kafana sok ALLAHTAN kork 3. cana kıymakdan stres olma sinirliyim sana hala kocanı kafana takıyorsun o zaman bebeğini değil kocanı daha çok önemsiyorsun:mymeka::mymeka: